Борисов: Радвам се, защото народът се вдигна като един и с каквото имаше - помогна за Хитрино (видео) - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group
Министър-председателят в оставка Борисов и Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан се срещнаха с жителите на Хитрино, за да ги окуражат и да им предадат дарение от Епархията. Събитието започна с минута мълчание в почит на загиналите при взрива. Кметът на населеното място Нуридин Исмаил изказа своята благодарност към държавните институции за адекватната и бърза реакция, както и към всички, които са съпричастни с трагедията. Бойко Борисов поздрави жителите на Хитрино и отправи благодарности към всички, които са рискували живота си, за да помогнат след взрива, причинен от дерайлирала влакова композиция.

Коментари (4)

Потребител
ГЕНЕРАЛ г-н РАДЕВ
ГЕНЕРАЛ г-н РАДЕВ e Еманация на народната мъка по изгубеното величие на България ------НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ, ген. РАДЕВ е слязъл от МИГ-29, а не като БОТИГАРДЧЕ , от задната седалка на Т. ЖИВКОВИЯ МЕРЦЕДЕС,и няма да се оглежда в Брусел като опикано коте, както са ПЛЮВНАЛИЕВ И БОКО БУХАЛКОВ- КАРАТИСТЧЕТО!ГЕРБ да си УПРАВЛЯВА МИТНИЦИ и селски кметове със основно образование- - - - -АЛО , АГЕНТ БУДА ,отворенгяз ,почна ли курса по английски бе ,евтинджос ??
27 януари, 02:12 ч.
Потребител
БОЙКО,ЕДРО ДЕТЕ НА БКП
БОЙКО,ЕДРО ДЕТЕ НА ПАРТИЯТА - ИЗРАЕЛСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ - ИЗКАРВАЙ КАЛОФЕРИТЕ,ДА ТОПЛИШ ЗЕМЯТА ,ТА АРХЕОЛОЗИТЕ ДА МОЖЕ НАПРОЛЕТ РАНО-РАНО ДА ПОЧНАТ ДА КОПАТ ,ТИ ГО ПРЕДЛОЖИ ,ОКРАДАХТЕ ПАРИТЕ - ДЕЙСТВАЙ КАРТУНО , КРАДЛИВА ИНДИЙСКА МАЙМУНО
27 януари, 02:10 ч.
Потребител
жорж
,,Луд умора няма. Само се поти,,/поговорка/.Каквито и селски сценки да играе мУТРАТА ЩЕ ПОНЕСЕ НАРОДНИЯ ГНЯВ , МНОГО СКОРО И ОСЕЗАЕМО.Неизбежно е.
18 януари, 15:31 ч.
Потребител
Димова
Бойко Борисов обединява и хората и различните религии.Това е много трудно,но той го умее.Поздравления за Борисов!
27 декември, 14:16 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета