Тони Димитрова: Пожелавам си нови приключения

Певицата Тони Димитрова в интервю за Bulgariautre

Честит рожден ден! Какво си пожелавате вие самата за празника?

Да съм здрава и да съм с хората, които обичам, нищо друго. Каквото и друго да си пожелая, зависи само от мен. Затова си пожелавам нови песни, както и успехи, свързани с работата ми. Нови приключения, както и някоя интересна екскурзия.

Къде ще празнувате?

Аз съм във Франкфурт, Германия с приятели. Тук ще бъда заедно с едни прекрасни хора. Няма да е много шумно с огромни компании, както обикновено. Ще бъдем около седем души, само близки хора. Но разбира се ще празнуваме на маса, няма да ходим на изложба.

А работите ли по нови проекти в момента?

Да, разбира се. Тази година Стефан Диомов навършва 70 години и готвим един голям концерт в негова чест. Отделно аз имам няколко песни, които трябва да запиша. Успоредно с това имам още много спектакли с Бургаския драматичен театър. Истината е, че ще бъда разпръсната на много фронтове тази година, но това е готино, това е пиперът на живота.

Кога почитателите ви ще могат да чуят най-новите ви проекти?

Първата ми песен за тази година прозвуча пилотно в новогодишната програма на bTV. А днес всички ще могат да я чуят по БГ Радио. Песента се казва „Сега и завинаги” – много готина песен, „светла песен”, аз така й казвам.

Най-известната Ви песен е „Ах, морето”. Какво е за Вас морето?

В него има вдъхновение, вероятно има и тайнственост. Това е за мен морето. А и аз съм една от щастливките, които избират да живеят до него. Щом съм го избрала, значи е от голямо значение за мен.