Емануела: „Ще съдя всички, които ме изкарват наркоманка”

Преумора и женско неразположение са причините за случката в Пловдив

През изминалата седмица редица интернет издания си позволиха да раздухат лекото неразположение на фолк певицата Емануела, като припадък застрашаващ живота й. Някой стигнаха до там, че украсиха случката с предположения за зависимост от наркотични вещества.
Запитахме певицата за истината около събитията в Пловдив по студентските празници:


Bulgariautre.bg: Емануела, заговори се, че си припаднала след участие в Пловдив и са те закарали в болница, вярно ли е това?
Емануела: Няма такова нещо, в заведението беше препълнено и много задушно, пет поредни дни имах участия и бях доста изморена, но все пак трябваше да обърна нужното внимание на феновете си, наистина ми прималя, още повече, че бях неразположена, но чак до припадък не се е стигало, нито съм влизала в болница слава богу. Чувствам се много добре и продължавам да пътувам всеки ден и да кръстосвам страната за да радвам феновете си. Всичко, което се пише е тотална измишльотина на дребни душици търсещи рейтинг и сензация.
Bulgariautre.bg: Някои издания разкриват, че всичко това се дължи на наркотици, тъй като си била изнервена покрай развода си и си се отдала на дрогата?
Емануела: Смятам да съдя всички, които са изказали подобни предположения или твърдения. Мога да си направя тест в която и да е лаборатория и да докажа, че нямам допирни точки с каквито и да е наркотици.
Bulgariautre.bg: А, как се развива развода с Никола?
Емануела: Как да се развива един развод? Нормално. Сега съм ангажирана с много други неща и това е последното нещо, което ме притеснява.
Bulgariautre.bg: Имаш пред вид новият апартамент, който обзавеждаш, той ли те ангажира толкова много?
Емануела: Освен многото работа и това, вече си имам златна баня, но най-интересното е ... в спалнята ми. Няма да разказвам, защото това е най-интимното ми място, но няма друга като моята спалня в страната.
Bulgariautre.bg: Интересно, има ли с кого да я споделяш тази спалня?
Емануела: Мога да я споделя с много хора или само с един, никой не би могъл да знае. Но мисля първо да направя едно дамско пижама парти, когато завърша апартамента и вие сте поканени.