Марс в знак Козирог

Хороскоп

30-03-2018, 09:20

Снимка:

NASA

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

На 17 март Марс влезе в Козирог и ще пребивава там до 16 май. Транзитът на целенасоченият, активен и силен Марс ще окаже благотворен ефект върху работата и успеха. Най-накрая ще можете да насочите енергията в конструктивното русло, да очертаете правилната стратегия за успех, да се движите в избраната посока, без да се уморявате да работите, без да правите огромни усилия и да постигнете много. Всяка една от целите ви трябва да бъде придружена от подробен план. Това време ще е полезно за хора, които искат да напреднат в кариерата, както и за тези, които са ангажирани с бизнеса си. В работата ще се влага повече отговорност и старание. Пребиваването на Марс в Козирог прави възможни и най-трудните задачи.

Създава се необходимост от търпение и отказ от краткосрочните ползи, за да се постигнат по-перспективните цели. Проектите от този период изискват много предварителна подготовка, ясен план, стратегия и конкретно направление. Това не е моментът за блиц проекти и за тези, които искат бързо развитие и незабавна печалба. Това важи особено за времето след 22 март и до 15 април, когато е ретроградното движение на Меркурий.

Много хора през това време получават повишение, сменят работното си място за по-високоплатено, започват нов бизнес, реализират стари идеи. Марс в Козирог дава възможност да постигнете резултати с помощта на труда си и чрез непоклатима упоритост. Този период задължително трябва да бъде изпълнен с полза за професионалната дейност.

 

Влияние на транзита върху знаците на Зодиака

 

Овен – Вашият управител Марс ще бъде в сектора на кариерата ви. Стимулира професионалното ви честолюбие и може да ви подтиква към динамични професионални действия. Това означава, че най-накрая може да постигнете голям успех и високи цели. Време е не само да започнете сложни дела и проекти, но и да получите незабавни резултати под формата на материални възнаграждения за вашата предприемчивост. Засилва се желанието да бъдете лидери. В момента имате шанс да хванете късмета за опашката и да постигнете нещо, за което дори не сте мечтали.

 

Телец - Марс преминава през деветия ви дом, което ще увеличи вашата страст и желание за приключения. Време е да разширите границите на възприятието си и да излезете от зоната си за комфорт. Може да очаквате интересни събития и да се появят нови впечатления, да се появят мотиви за пътуване в чужбина. Ако Марс образува стресови аспекти към личния ви хороскоп при този транзит, може да създаде опасност при пътуване на далечни разстояния и други страни. В някои случаи активно участие в културни дела, връзка с чужденци. Постарайте се да отворите сърцето си и да се отпуснете, за да приеме те лесно промените в живота си.

Близнаци- Марс ще преминава през осмия ви дом, което ще донесе страст, динамизъм и мистерия в живота ви. Сега можете да запалите искри в отношенията си, да внесете повече движение в работата си и да разнообразите емоционалната част от живота си. Не се поддавайте на неоснователна ревност в този период, по-добре е да насочите енергията си към движение и активност. Може да донесе засилване на интереса към окултизма и тайните неща, също и секса. Унищожаване на стари условия и създаване на нови. Актуалност може да придобият въпросите свързани с обединение на общи финанси, налози застраховки, наследства.

 

Рак – Марс ще бъде в сектора на партньорството ви, затова на преден план ще излезе сътрудничеството ви с някого, любовните отношения. Леко нарастваща агресивност в отношението ви към другите хора или може да се сблъскате с обратното. Ако Марс образува стресови аспекти към личния ви хороскоп, може да възникват конфликти (в редки случаи до физическо насилие), несъгласие в партньорството. При добри аспекти е благоприятно за партньорство в бизнеса. Създайте хармоничен тандем с човека, който е важен за вас, но уважавайте правото му на свобода и лично пространство. От това вашите взаимоотношения ще имат само полза.

 

Лъв – Марс ще преминава през сектора на работата и здравето ви. Ето защо е важно, за вас да се грижите за тялото си, добре  е да спортувате повече, да бъдете повече време на чист въздух. Подходящо е за оздравителни програми. Забравете лошите навици и подобрете външния си вид, може да се засили интереса ви към подменяне на гардероба ви с нови дрехи. "Здраво тяло – здрав дух" - тази поговорка трябва да бъде вашето кредо за тези два месеца. Ако при този транзит Марс прави лоши аспекти към личния ви хороскоп, пазете се от производствени инциденти и злополуки, затова трябва да се спазва техниката за безопасност. Не са изключени възникващи конфликти в работното обкръжение. Бъдете по-любезни, отзивчиви и не започвайте спорове, така има голяма вероятност да избегнете всякакви неприятности с колегите си.

 

Дева - Марс ще преминава през дома на любовта ви. Това означава, че личният ви живот ще стане много по-ярък и можете да добавите романтика във вашата връзка. За вас това време ще се окаже много приятно и весело, страстно и оригинално. Но трябва да бъдете по-търпеливи, за да не изплашите половинката си с вашата ревност. Да укрепите отношенията си ще спомогне съвместно активно развлечение, спорт или активен отдих. Нарастват сексуалните желания, появява се потребност от близост, чувственост и романтични отношения. На пътя на вашето щастие като препятствие може да застанат сексуалната ревност и подозрителност. Периодът носи вдъхновение и благоприятен за реализиране на нови идеи. Може да се запишете на танци, да посещавате фитнес.

 

Везни - Марс ще преминава през сектора на дома и семейството, от който семейният живот ще стане по-ярък и по-динамичен. Ще имате желание за действия: ремонтирайте, отправете се на семейна почивка, купете нещо ново за къщата, правете подобрения. Благоприятно и за проекти „направи си сам”. Старите конфликти в семейството могат да се появят отново. Бъдете много търпеливи и поддържайте спокойна атмосферата. Сега можете да преразпределяте отговорностите и да променяте правилата в семейството.

 

Скорпион - Марс ще бъде в сектора на общуването. Във вашия живот ще стане важна информацията, която ще получавате от различни източници. Можете да постигнете много с помощта на думите и дара на убеждението. През този период ще станете активни, мобилни и общителни. Време за нови знания получаване на нова информация, нови идеи, които да бъдат приведени в действие. Общуването с приятели, познати, съседи, братя, сестри ще се засили, както и професионалните контакти във връзка с работата. Опитайте се да избегнете конфликтите и неудобни ситуации, тъй като огънят и страстта на Марс могат да ви направят по-критични.

 

Стрелец – Марс ще преминава през сектора на парите ви и именно поради това финансовите въпроси ще излязат на преден план и ще имат много важно значение през този двумесечен период. Финансовото положение може да се подобри или да намерите допълнителни източници на доходи. Ще бъдете по-енергични и предприемчиви в действията си. Новите дела и проекти стартирали през този период ще бъдат успешни. Паричните постъпления могат да идват чрез партньори и други хора. Ако Марс прави лоши аспекти към личния ви хороскоп, пазете се от кражби и измами.

 

Козирог - Този период ще бъде много активен и плодотворен за вас. Марс минава през знака ви и вие се оказвате в центъра на събитията. През този период можете да постигнете много, ще имате достатъчно сила и енергия за всичко, така че да не ви плаши повишената активност. Ще бъдете по-активни и страстни във всички дела. Засилва се желанието ви за съперничество във всякакъв аспект. Действията ще бъдат често импулсивни. Появява се желание за приключения и физическа активност. Пазете се да проявявате прекомерно много самоувереност, упоритост, агресивност, ексцентричност и егоизъм. Това е много опасно.

 

Водолей - Марс ще минава през тайнственият 12 сектор на хороскопа ви. В този период от живота ви ще се засили интуицията, а неизвестността, мистерията, вътрешният мир ще излязат на преден план. Възможно е да правите нещо задкулисно, да участвате в някакви тайни или да имате тайна връзка. Вселената ще ви даде много знаци и съвети, които ще ви помогнат да намерите отговорите на всичките си въпроси. През тези два месеца не се натоварвайте с ненужна работа и почивайте повече, обърнете директно внимание на себе си, заемете се с духовната част на живота. За някои има опасност да прекарат известно време в болница.

 

Риби - В живота ви нови идеи и общуването с хора със сходни мисли излизат на преден план. Ще бъдете изпълнени с вдъхновение, тъй като Марс ще преминава през сектора на приятелството и обществените отношения. Можете да намерите нови приятели, да срещнете хората, от които се нуждаете или да предприемете съвместни действия с тях. Опитайте се да общувате с всички на равна нога и да не контролирате това, което правят другите. Можете да постигнете успех и да развиете своите идеи чрез взаимодействие и сътрудничество. Тези, които са сами могат да срещнат своя партньор по Интернет.