Таро прогноза за декември

Хороскоп

01-12-2017, 10:26

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Общата тенденция за месеца се определя от картата на Императора. Това е карта от старшите аркани, която носи достатъчно силна енергия на власт, сила, патронаж. Мнозина ще имат възможността този месец да реализират плановете си, някои ще намерят покровители или помощници, особено в лицето на по-опитни и мъдри хора. Възможно е по някои въпроси да се наложи да се подчините на други хора, за да постигнете желаните резултати, но чрез подчинението ще постигнете желаната цел. Тази карта още означава стабилизирането на жизнените процеси. В много неща ще бъде въведен порядък, всичко ще е ясно структурирано. Императорът не толерира хаоса, така че може да накара много от вас да подредят своите мисли, дела или други неща.

 

Овен – десетка пентакли

Това означава, че декември за повечето от вас ще бъде доста стабилен месец. За мнозина това ще бъде период на психологическо и материално спокойствие. Целите, към които упорито се стремите, ще започнат да се реализират, а желанията да се изпълняват. Картата ви съветва да обръщате повече внимание на вашите корени, да общувате повече със семейството си, да се помирявате с роднини, ако се намирате в спорове. Тази карта обръща вашето внимание върху факта, че семейството е наша опора, а ако за някого не е така, то следва да помисли за създаването на тази опора.

 

Телец – страшния съд

Картата предвещава трансформация, преход от едно състояние в друго, промени в социалния статус, завършване на някои важни дела. Бременност, ангажименти, откриване на компания, възстановяване (оздравяване). Очаквайте новини,очаквайте промени, но промените не са моментни. Ще има промени, които чакате и за които се подготвяте отдавна.

 

Близнаци – рицарят на жезлите

Може да предвещава някои приключения или активни дейности, свързани с работата и по-рядко с личния живот. Възможно е интересно пътуване, пълно с впечатления и може би ще се запознаете с интересен, весел и активен човек, който малко ще промени живота ви.

 

Раци – девятка мечове

Картата показва, че този месец може да имате неврози, да страдате от безсъние или умствено безпокойство. Но в същото време нищо не е вечно под Луната, а този период е само временен етап, през който всеки преминава през живота си. Декември е подходящо време за занимания с психология. Подходящо време да посетите психолог или изповедник.  Интуицията ви ще се засили – вслушвайте се.

 

Лъвове – четворка мечове

Сега сте в състояние на временна почивка, може да се възстановявате от болест или друго състояние. Това е подходящо време за отпуска и почивка, за да съберете сила за по-нататъшните си постижения. Също така, тази карта може да предвещава известно забавяне в делата, които сте планирали. Сега е безполезно да се борите и вие прекрасно разбирате това. Съберете сили за нови постижения.

 

Дева -  десятка жезли

Нужно е да проявите воля, издръжливост и търпение, за да постигнете поставените цели. Възможно е да сте поели тежък товар върху себе си. Може би трябва да снемете малко от отговорностите си, за да улесните живота. През декември можете да очаквате натоварване на работното място, натоварване с домашни проблеми, поемане на прекомерна морална отговорност към партньора. Дайте си малко почивка. Не можете да заработите всички пари, не можете да свършите всичката работа, не можете да угодите на всички хора.

 

Везни – колесницата

Картата може да предвещава някакъв скок напред или големи промени. Извършване на необичайни действия, животът прелива от енергия. Може да настъпи нов обрат в живота ви или поставена цел ще бъде постигната. Също така можете да имате пътуване или среща с човек от далеч. Ако сте сами, то през декември е по-добре да не създавате нови отношения, а за тези, които имат връзка, картата обещава благоприятно и активно време.

 

Скорпион – тройка жезли

Може да се каже, че е настъпил период на стабилност и успех. Трябва да продължавате да напредвате в усилията си и да не спирате. Основното значение на картата е надежда за по-доброто. Ще нараства оптимизма ви, а с него ще расте и вашият стандарт на живот. Съвет на картата: да изследвате нови хоризонти, да приемете предложената помощ и да не пренебрегвате съветите. Благоприятно време  за личните взаимоотношения, възможно обяснение в любов, годеж. Ако връзката ви е на ръба на скъсване, картата обикновено предсказва, че ще стигнете до твърдо решение да напуснете или да продължите връзката с човека.

 

Стрелец – двойка чаши

Означава любов или начало на връзката, но ако текущите взаимоотношения се сринат, то се постарайте да ги подобрите по всякакъв начин. Чувствата ще бъдат хармонизирани. Тези, които са сами имат шанса да срещнат своя спътник в живота. В някои случаи тази карта предвещава добър резултат или изход от дадена ситуация. Можете да се насладите на радостна среща или прием на гости. Време да обичате себе си, да се погрижите за вашето здраве, външен вид, да започнете да израствате духовно.

 

Козирог – осмица пентакли

Картата казва, че сега сте съсредоточени в нещо важно или подобрявате уменията си. Има много неща за вършене и с всичко ще се справите с лекота, а после ще получите заслужена награда. Ако имате несъгласие във взаимоотношенията си с близките си, то вие се приближавате към помирението. А от гледна точка на здравето, трябва да обърнете специално внимание на гръбначния стълб.

 

Водолей – умереност

Настъпва период на спокойствие и хармония в живота ви. Сега трябва да изчакате или да покажете в буквален смисъл умереност по някои въпроси. Но най-често тази карта носи решение за разногласия, ако е имало такива, хармонизиране на различните сфери на живота. Във финансовите въпроси трябва да бъдете икономични. Относно здравето - не разпилявайте енергията си в различни посоки и не подкопавайте здравето си с алкохол и цигари.

 

Риби – справедливост

Картата показва, че ще бъдете възнаградени според заслугите си. За тези постъпки и даже мисли, които сте имали наскоро, ще получите награда или напротив, животът може да ви накаже с някакъв урок. Според картата имате да изплащате дългове, които могат да бъдат както материални, така и духовни. Това е доста строга карта, която учи как да се живее съвестно.