Марешки: Никога повече БСП и Станишевата и Лукановата зима!

Веселин Марешки потвърди подкрепата си за генерал Манушев на предстоящия балотаж и обвини Радев в купен ромски вот

30% от гласувалите за мен са младежи до 30 години, за разлика от Радев, където са 30% роми. Това заяви бизнесменът и кандидат за президент на първи тур  Веселин Марешки  в предаването „Още от деня” по БНТ.

Веселин Марешки обвини Радев в купен вот от ромското население, като посочи, че няма нищо лошо в ромския вот стига да не е купен.

И то по 5 лева са ги купували тези гласове. Аз съм омерзен, ограбиха надеждата на българския народ”, коментира бизнесменът.

По думите му, манипулациите срещу него са били много тежки: „Първо, че аз съм на 10-о място и нямам никакъв шанс. В манипулациите съм много слаб. Не очаквах мръсната игра, очаквах честна игра. Не съм купувал ромски гласове”.

Бизнесменът е изненадан, че не е на балотажа и каза, че е очаквал поне 18 % на изборите.

 Марешки беше категоричен, че 100% ще се яви на евентуални предсрочни парламентарни избори. Той увери, че ще се бъде абсолютно самостоятелен. „Ние ще излезем с най-силната програма, която някой някога е правил”, подчерта той.

 „Ако изберат Румен Радев, ще има импийчмънт”, заяви бизнесменът. „Ще гласувам срещу тези, които ни ограбиха. Няма да позволя Лукановата, Виденовата зима да се върне отново у нас”, добави той. 

„Румен Радев скандираше до преди една седмица БСП, сега започна да скандира БСП-ДПС”, изтъкна бизнесменът.

Веселин Марешки потвърди подкрепата си за генерал Манушев на предстоящия балотаж в предаването "Още от деня", като отбеляза, че гласува против БСП.

Аз ще гласувам срещу тези, които ме ограбиха, за това никога повече БСП и Станишевата и Лукановата зима да не се връщат и понеже няма други от 4-мата ще гласувам за ген. Манушев. Но не давам никаква подкрепа на никого, като свободен човек си изразявам мнението в ефир, но не призовавам своите избиратели да гласуват за някого, те си имат глави на раменете.”