Защо се мразят Ирина и Миглена?

Отношенията между двете телевизионерки са стигнали непоправим етап

Жестоката вражда между Ирина Тенчева и Миглена Ангелова никак не е случайна, камо ли изненадваща за колегите им от телевизионните среди. Още от старта на "ВИП Брадър" стана ясно, че двете устати водещи ще се хванат за косите, тъй като не се понасят по няколко причини.

Всъщност двете никога не са се карали, дори когато споделяха едно работно място, осигурено от работодателя им Иван Христов. Именно той обаче е сред основните причини за неприязън между двете дами.

Преди няколко години, когато ТВ7 бе в своя пик, Иван Христов и съдружникът му Андрей Арнаудов стартираха уикенд блока "Терминал 7". В него Миглена бе водеща на сегмента "Открий себе си", а Ирина - на "Град на ангели". Скоро след старта обаче медията имаше финансови проблеми, а проектът на двамата продуценти бе стопиран. Тогава Миглена изневиделица се оказала без работа.

В телевизионните среди се говори , че на раздяла вечно облечената в червено дама се изпокарала жестоко с Иван Христов, което допринесло за настоящето й отношение към жена му Ирина в Къщата на "ВИП Брадър". Клюкари разказват, че Иван все още дължам пари на водещата, които тя не е забравила.

Има обаче още една причина за предизвестената неприязън между двете телевизионни дами, а тя е именно бившата жена на Иван - Вихра Петрова. Устатата Миглена сватосала преди години Иван и Вихра, която работела като редактор в емблематичното предаване на БиТиВи. Иван по това време водел "Сблъсък" с Андрей. Бъдещият продуцент упорито ухажвал Вихра, но тя се дърпала.

Съществена роля за промяната в отношението на Вихра изиграла именно мадам "Искрено и лично".

"Тя винаги е била много сърцата към мен...Иван беше споделил с Миглена, че много ме харесва. Тя дойде при мен и ме попита: Ти не харесваш ли Иван? Той е много симпатично момче!, разказала навремето Вихра. Миглена дори била сред най-видните гости на сватбата им.

Запознати смятат, че зад омразата на Ирина към Ангелова се крие и чистата професионална завист. Тенчева не можела да превъзмогне факта за високия професионализъм на Миглена, съпругата на Иван всячески се опитвала да покори телевизионните върхове, както навремето Миглена с предаването „Искрено и лично“, но така и не успявала.

Едва ли някога двете дами ще стоплят отношенията си имайки предвид натрупаните негативи помежду им.