Кой и за колко ще влезе в къщата на „Вип Брадър“?

Сашка Васева ще подлудява съквартирантите?

Юбилейният сезон на риалити формата „Вип Брадър“ стартира след броени дни (11 септември) в ефира на Нова тв. Както винаги преди началото му медиите се надпреварват да отгатнат имената на  участниците, които ще прекрачат прага на Къщата.

В търсене на истината са включени всички ресурси, издирват се познати от екипа, звъни се на евентуални участници, слухти се и дори се блъфира, за да се стигне до някое звездно име.

За евентуални  бъдещи Вип съквартиранти са спрягани дизайнерката Миглена Каканашева Мегз, жената на Иван Христов (Иван и Андрей) Ирина Тенчева, Деси Цонева дъщеря на починалия наскоро Димитър Цонев, искрено личната Миглена Ангелова, актьорът Явор Бахаров, разведените кака Лара и Владо Береану, Ути Бъчваров, певицата Рени и моделката Глория Петкова.

Източник на Bulgariautre.bg пък ни донесе информацията, че продуцентите са в усилени преговори с турбо фолк бомбата Сашка Васева. Шефовете на продукцията са твърдо решени да вкарат дупнишката мадона, но мисията се оказва доста трудна. Гърдестата блондинка издевателствала над търпението на тв шефовете с безброй претенции и изисквания.

„Лудата Луна ще им се стори като истинско ангелче, Сашка е неконтролируема и ще си прави каквото си иска. Никой няма да може да й налага волята си, нито участници, нито продуценти. Не биха успели да я манипулират. Не знам дали са наясно какъв таралеж си вкарват в гащите…“, коментира източника на Bulgariautre.bg.

По традиция Нова тв вкарва някоя от звездите, които лансира от ефира си за да може да разчита на тях и в бъдеще. Този път изборът пада върху Криско, който присъства в почти всички формати на канала, научи Bulgariautre.bg.

Според някои издания хонорарите, за които участниците са кандисали да се резилят в национален ефира са следните:

Миглена Ангелова се е съгласила да влезе в шоуто срещу 130 000 лева.

Кака Лара и бившият й съпруг Владо Береану ще нищят развода си срещу 90 бона на човек.

Ути Бъчваров влиза с връзки, тъй като бил приятел на продуцентите. Идеята да ги съберат с вечния му конкурент Иван Звездев обаче се провалила, след като Звездев отказал да участва в шоуто с оправдание, че има професионални ангажименти, продуцентите оставят Ути срещу 100 бона, за пълен престой.

Глория Петкова обикаляше модните сцени на Дубай, Милано, Париж и Лондон . Живее в Ница и се изживява като Dj. Моделката ще си тръгне първа и ще вземе само 20 000 лева.

Явор Бахаров се е навил да участва срещу 80 000 лева. Очаква се той да осветли връзките си с Луиза Григорова и Вики Терзийска.

Ирина Тенчева, която открадна мъжа на Вихра - Иван, ще участва за 80 бона. Тя влиза в предаване на конкурентна телевизия, но слуховете носят, че Иван, Андрей, Тупарев и Тушев всъщност са близки приятели.

Фолкпевицата Рени е подписала договор за 100 000 лева. След шумния развод певицата е решила пак да е топ име в попфолка, наскоро гръмна словесна престрелка в социалните мрежи между дизайнерката Мегз и фолкаджийката, най-вероятно от шоуто ще разчитат и на тази интрига .

Деси Цонева се е пазарила за хонорара от 100 бона да разкаже скандалния си живот. Приживе баща й бил много против участието й. Сега след внезапната му смърт Деси е на кръстопът дали да влезе в Къщата. Според мълвата тя е приела да влезе в шоуто, но срещу доста по-голям хонорар, пише агенция Пик.

Говори се и за влизане на Емануела, но то едва ли ще е за дълго, разбира се основният проблем са парите и допълнителните изисквания на фолк звездата.

В публичното пространство се завъртя и слух за влизането на Жана Бергендорф, но дали е истина не се знае.

Има обаче и родни знаменитости, които страстно пазят личното си пространство и на никаква цена не биха влезли затворени сред 18 непознати и всяка вечер цяла България да гледа сеирите им.

Типичен пример за това е Глория, която не искала да я гледа цяла България как яде, дори срещу 200 000 лв. 

Освен известните випове в къщата ще има и поне един двама, за които никой не е чувал, но с претенцията да са прочути. Такива примери вече сме виждали в предишни сезони,  сетете се за Джорджано.

Друг сигурен факт, е че ще има и личност с най-малкото неясна сексуалност, най-вероятно гей. Продуцентите на шоуто вече се прочуха с афинитета си към персонажи със странна или неизяснена сексуална принадлежност от изминалите години.

Не са ясни имената на евентуален мъж спортист, който се очаква да влезе, и някой неизвестен хвалипръцко в стила на Джино Бианкалана, който между другото искал отново да влиза, но според продуцентите се бил изхабил за нуждите им. Крайна мярка е да го вкарат в All Stars сезонът, ако ще има такъв.