Пет места, на които не си заслужава да правите секс

Ако възбудата замъгли разсъдъка ви в избора на място за секс, по-добре в този момент си припомнете написаното по-надолу:

Когато една връзка тъкмо набира скорост или когато искате да добавите нещо пикантно към ежедневието на отдавна установените семейни отношения, на помощ идва секса на необичайни и дори опасни места за правене на любов. 

Разнообразието и новите изживявания винаги са страхотни, но понякога има и места, на които не си заслужава да се занимавате със секс.

Балкон

Ако потърсите в мрежата "паднали от балкона по време на секс", ще намерите много новини за безрадостния изход от такова на пръв поглед безобидно занимание.

За да получат истински екстремни изживявания двойките избират сложни пози включващи опасни премятания на краката през парапета и надвесвания, които в крайна сметка може да доведат до падането на единия или и на двамата партньори. Ако искате силно изживяване на високо, изберете остъклен балкон и не се надвесвайте на вън за да покажете силните си чувства.

Плаж

Плажът е начело и в двата списъка: за най-романтичните и в класацията на най-опасните места за правене на любов. За романтичната страна на плажа е ясно, но къде се крие опасността? 

В самия пясък, разбира се, който може да проникне на най-неочаквани места. В резултат на това, сексът ще напомня полиране със шкурка. Брррр!

Освен това, в пясъка живеят всякакви видове микроорганизми и … немикроорганизми, толкова много, че лекар или микробиолог би изпаднал в див ужас от такава фауна.

Плевня

Преди да започнете, се опитайте да поседнете на сеното за няколко минути. Ако не сте типичен селянин, а по-скоро чувствителен гражданин, най-вероятно след такъв експеримент ще се чистите дълго от сламата. Представете си какво ще се случи след груб секс в купа сено? Най-вероятно, дори няма да стигнете до финала на това занимание, защото тялото ви ще гори от боцкането на сухата трева.

Детска стая

Знаете ли как боли да стъпите на кубче от LEGO? А, ако този коварен LEGO елемент се впие в долната част на гърба ви? Веднага ще изгубите желание, освен ако, разбира се, не търсите ултра екстремен секс.

Автомобил

Отново спорно място. От една страна, къде другаде освен в комфортна кола влюбените могат да освежат чувствата си с горещ секс? Това е най-достъпния и удобен вариант. 

От друга страна, колата ви няма да изглежда толкова просторна, когато се опитате да демонстрирате чудесата на изкуството на любовта, които владеете. Контузии и навяхвания дълго време ще ви напомнят за бурната страст.

Отделна тема на разговор е движещата се кола. Опитвайки се да разнообразите дългия път с „невинни игри“ рискувате своя и живота на околните.