Facebook взрив! Ето кандидатите за "Мистър България 2016" (снимки)

Някой от избраните финалисти са меко казано не на мястото си

Финалистите за конкурса за мъжка красота „Мистър България 2016“ предизвикаха взрив от възмущение в мрежата. Изобилстват злобни и нецензурни коментари, някой ще кажат „Хм, хейтъри“, но може би потребителите са прави.

Публикувам един от най-цветущите коментари по темата за неуместния подбор на претендентите, написан с ударна доза сърказъм и придружен с колажи на най-неодобряваните кандидат „мистъри“ чиито автор се казва Максим Иванов.

„След София фешън уийк, поредното голямо светско мероприятие се задава на небосклона! Мистър България е един от най - емблематичните конкурси на нашето съвремие. Класа, стил, красота и хай лайф обединяват усилията си, за да сбъднат мечтите на едно момче и да ги превърнат в реалност... Силата на конкурса е в това, че дава равен шанс на всички, без оглед на социален статус, професия, тератогенни деформации, генетични увреждания или просто изпусната навременна евтаназия в родилното отделение.
Уруди, протоплазмени единици, тремори с нарушени опорно двигателни функции, потенциални клиенти на ТЕЛК, всички те ще се запрепъват, заблъскат и запълзят към заветната мечта - "Мистер да бидем!"

Вижте още снимки в ГАЛЕРИЯТА!
Сполай им! Аз лично съм на мнение, че хората в неравностойно положение, трябва да имат равен шанс на стартовата позиция. В крайна сметка, това, че кракът ти е по - къс със седем сантиметра, а лицето ти изглежда така, сякаш е поело първата ударна вълна радиация от Чернобилската експлозия, не значи, че си по - малко личност от Брад Пит, Хю Джакмън или Райън Рейнолдс...Ма били те красиви...Ма еууууууу! Днес 'секи може да е красив бе еуууу! Ма може ли Райън Рейнълдс да тепа бали? Брад Пит, всичките си братя да докара - не мож една овца острига!
Другата добра новина във връзка с конкурса е, че спомоществовател и спонсор е не друг, а емблематичната и превърнала се в символ на Спондж боб и плеяда от други нечистокръвни изроди телевизия Cartoon network.
Тя пусна и първите рекламни спотове от конкурса. Нека ги видим...(Моделите от Мистър България са голите от кръста нагоре!)

П.С. На четирите читави и нормални момчета участващи в този Туийн Пийкс - Бог да ви пази и нощем спете с подострен кол, светена вода и икона под завивките!“

Авторът на текста е публикувал и няколко осмиващи претендентите колажи, вижте ги в ГАЛЕРИЯТА!