Най-дразнещите богаташи в Инстаграм, на които всички завиждат

Булевард

05-04-2016, 01:07

Снимка:

Инстаграм

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фейсбук се смее на "Вип Брадър" (колажи)

Мис Свят за транссексуални жени в Тайланд

Имението, което Брус Уилис продаде за 16,5 милиона

Имението на Майкъл Джексън "Невърленд"

Имението на Джони Деп в южна Франция се продава

Имението на Хю Хефнър „Плейбой“

В най-подходящия момент (галерия)

Перфектният грим за всякакъв повод - шок и ужас! (галерия)

Открий десетте разлики (галерия)

14 страхотни панорами от птичи поглед (снимки)

Моят собственик е идиот (галерия)

Новата къща на Джулия Робъртс в Малибу

Новото имение на Майк Тайсън в Лас Вегас

Парис Хилтън на Малдивите

Делото за фалит на 50 Cent се връща в съда заради Инстаграм снимки

Фетишист обирал студентки с помощта на Инстаграм

Ангела Меркел качи снимка с Путин в Инстаграм

Защо тази котка е звезда в Инстаграм? (галерия)

Секси снимките на Анна Курникова в Инстаграм (галерия)

Този скелет показва поведението на мацките в Инстаграм! (галерия)

Животът на звездите в Инстаграм тази седмица Част 2 (снимки)

Най-яките снимки на знаменитости от Инстаграм (галерия 18+)

Забраняват договарянето на оръжейни сделки във Facebook и Instagram

Художник продаде чужда снимка от Instagram за 90 000 долара

Instagram изтри милиони спам профили

Катар през обективите на Instagram (галерия)

Китай забрани Instagram

Instagram блокира Риана заради еротични снимки

Instagram срещу Риана – кой кого?

Най-известният задник в Instagram

Арестуваха наркобарон благодарение на снимки в Instagram и Twitter (галерия)

Най-доброто от Instagram (част 1)

Те галят гепарди домашни любимци, пускат балони с пари във въздуха или просто се разхождат по улиците облечени в дрехи за стотици хиляди и демонстрират всичко това в Инстаграм

Богатите притежават всичко, могат да си позволят каквото им скимне и това е много добре известно на всички. Има обаче няколко, които не спират да афишират гевезелъците и прищевките си в социалните мрежи, навирайки еснафските си „постижения“ в лицата на простосмъртните юзъри.

Най-широко поле за изява въпросните дразнители откриват в платформата на Инстаграм, където споделят пъстро многообразие от снимки с домашен любимец – гепард, пачки с долари отлитащи в стратосферата или пък група лъскави ескорти по бикини придружаващи ги на почивка.

Ето ги, това са петте най-дразнещи богаташи в Инстаграм:

Лим фешъна

Това е представителят на златната младеж на комунистически Китай и г-н "Нося палто от норки дори и през лятото." Любимото занимание на Лим е да демонстрира висша мода и марковите си дрехи. 

Той смята, че Инстаграм е създаден за да показва колко скъпо се облича богаташа, стилно с лукс и претенция. Азиатеца се радва на армия от хиляди хейтъри присмиващи се на кичозния му аутфит, това обаче не  му пречи да има известни последователи - сред тях и певицата Риана.

Мохамед Обаид Ал Зааби

Посланикът на ОАЕ в Армения. Богат до изтощение, но се опитва да се самоконтролира. Никакви луди партита с порнозвезди и кокаин. Всичко в рамките на приетото, с изключение на традиционните особености за шейховете - имения, луксозни коли, яхти и диви хищни котки за домашни любимци.

Алим Икбал

Късметлията от Англия, който спечели 22 милиона паунда от лотарията „Евромилиони“ е и потомък на богат баща, излагащ живота си на показ в мрежата.

Славата обаче може да донесе и нещастия. Доказателството дойде след като непознати се промъкнали в гаража му и опожариха четири супер автомобила на обща стойност 1 милион долара.

Между другото в Инстаграм Алим има половин милион последователи, които изобщо не са сладки красавици, а предимно мъже … подозрително. Защо ли е се получава така?

Дан Билзериан

Кандидат за президент на САЩ, собственик на банковата сметка с над 100 милиарда, крал в Инстаграм и истински любител на разгърдените красавици. За този брутално напомпан с долари мъж са чували всички, които имат досег с интернет. Нищо чудно, че акаунта му се следи от повече от 15 милиона човка. 

Животът на Дан е дяволски интересен. Той оцеля след служба във флота, два инфаркта, процесът срещу баща си измамничил на Уол Стриит и ралито на състезателните автомобили за победа, в което той направи почти 350 хиляди долара. 

Освен това заради бас прекоси езерото гъмжащо от алигатори и още куп щуротии. Той беше заплашен от затвор за използването на взривни вещества и трябваше да заснеме видео на покаяние.

Наскоро спечели облог за над милион долара след катто въртя педалите на велосипед от Вегас до Ел Ей.

С една дума, Дан е кръстоска между Брус Уейн и Хю Хефнър. Не е изненадващо, че го ненавиждат и в същото време го обожават.

Зад всичко толкова скандално се крие добро сърце. След като спечели голяма сума на покер от човек осъден по-късно за крупна финансова измама, научавайки за машинациите на противника си, Дан прехвърля всички спечелени на покер пари на жертвите му.

Момчето от Сан Франциско

На вид обикновено хлапе, което ви кара да се ококорите. Той има толкова много излишни долари, че дори ги пуска да отлетят в стратосферата закачени за огромни балони разигравайки ги с последователите си. И ето, че 376 хиляди губят завинаги контакт със земята.

Но напоследък нарцисизъма отегчи 19-годишното момче, което се отрази на активността му в Инстаграм.