Знаменитости омъжени за гей мъже без да предполагат

Булевард

31-03-2016, 13:15

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лайза Минели постъпи в клиника за пристрастени

От 1 март Финландия разрешава еднополовите бракове

Мексико узакони еднополовите бракове

Страсбург осъди Италия, че не признава еднополовите двойки

Армани наруга хомосексуалните за техния стил

Пенсионерка заведе иск срещу всички хомосексуални

Гандалф: "Защо няма „Оскар“ за хомосексуалните актьори?"

Рики Мартин най-после си призна, че е гей

Режисьорът на "Star Wars" намекна за гей сюжет в бъдеще

Знаменитости, за които не предполагате, че са гей – част първа

Знаменитости, за които не предполагате, че са гей – част втора

Десет звезди, с които никой не иска да работи

Холивудски звезди навършващи 60 през тази година

Как се прави развод по холивудски?

Седемте най-апетитни деколтета в Холивуд

Седемте най-щастливи сервитьорки на Америка или как от сервитьорка се става елитно холивудско гадже?!

Да се омъжиш за гей, случайност или подсъзнателен избор

Сексуалността на всяко лице е най-потайното нещо от живота му. Не можеш да познаеш по лицето дали някой е привлечен от мъже или жени или и от двата пола, трудно бихте усетили вкусът на човека отсреща дори и да прекарвате много време с него.

Може би това е причината много хора да крият своята сексуалност дълго време и когато партньорите им осъзнаят това, вече е станало твърде късно. Ето няколко примера за някои известни жени, които не са наблюдавали достатъчно внимателно своите съпрузи и накрая възкликват: "Уви!"

Анджела Лансбъри и Ричард Кромуел

Най-известна с участието си в телевизионния сериал „Убийство по сценарий“ , актрисата Анджела Лансбъри беше омъжена за Ричард Кромуел в продължение на година. Дълго след като бракът им бе приключил, Лансбъри заяви, че причината за развода е сексуалността на Кромуел.

Питър Алън и Лайза Минели

Женени в продължение на 7 години, Питър Алън и Лайза Минели се разделят след като Алън разкри хомосексуалността си, разказвайки за своята дългосрочна връзка с Григорий Конъл. Всъщност тази история може да бъде и дежавю, защото нейният баща също се оказва гей.

Джуди Гарланд и Винсънт Минели

Режисьорът Винсънт Минели се жени за известната холивудска дива Джуди Гарланд и майка на Лайза Минели, само за да остане в центъра на вниманието. Въпреки, че двамата имат дъщеря, прочутата Лайза Минели, Винсът е имал гей лайфстайл в Ню Йорк.

Ланс Бас и Даниел Фишел

Член на известната банда N'Sync, Ланс Бас е женен за Даниел Фишел за повече от година. Шест години по-късно, той я шокира, като се открива като хомосексуален мъж.

Рики Мартин и Ребека де Алба

Рики Мартин имаше 14-годишна връзка с мексиканския модел и телевизионна водеща Ребека де Алба. След това през 2010 г., той излезе от килера и заяви, че е гей. Според сведенията, Ребека все още е бясна на Рики Мартин за това.

Стар Джоунс и Ал Рейнолдс

Телевизионната водеща Джоунс беше омъжена за Ал Рейнолдс, но бракът им се разпадна само след 4 години. Въпреки, че Рейнолдс не призна хомосексуалността си, според слуховете причината за развода им е именно, че Рейнолдс е гей.

Фран Дрешър и Питър Марк Джейкъбсън

Фран Дрешър, добре известна с ролята си в сериала „Бавачката“, беше омъжена за режисьора на шоуто Питър Марк Джейкъбсън. Бракът им завърши след 21 години. Разводът стана факт след като Питър си призна, че е гей. През 2011 се появи сериалът „Щастливо разведени“ с Фран в главната роля, той разказва за бивши съпрузи, разведени след като той разкрива истинската си сексуалност.