Кой е по-богат Никол или Григор?

Николета не успя, но Никол го докопа...

Малкият палавник с "голямата" тенис ракета от Хасково отдавна се е превърнал в катализатор на мокрите сънища сред женската фен маса. По него въздишат не само тийнейджърките, но и мамчетата, които знаят, че имат шанс, е  стига да приличат поне малко на Никол Шерцингер.

Малкият Гришо

Спорен е въпросът къде са по-големите победи на този тенис малчуган, на корта или в кревата?! Ясно е, че в пресата се пише основно за неговите връзки, отколкото за победите му в тениса, които с времето намаляват.

Незнайно защо любовника внезапно прекрати дългата си връзка с 4 години по-голямата си приятелка Мария Шарапова. Връзка, на която се възлагаха много надежди, връзка, за която се очакваше да прерасне в брак.

Малкият Гришо и Маша, кой да предположи?!

Всички се питат дали Шарапова не е подучила и Гришо да пие от „забраненото“ лекарство, препарат заради, който тя бе обвинена в употреба на допинг и загуби доста солидни спонсорски договори и състезателски права. Дали скоро няма да се пукне и българският тенис балон?! Никой обаче гласно не изразява тези върховни страхове, е как Гришо е гордостта на страната.

Най-скъпо платената жена в спорта Мария Шарапова все още има достатъчно пари за да живее както си пожелае, макар и спонсорите й да изтеглиха договорите си нейното богатство се оценява на около 200 милиона евро, от които голяма част идваха от рекламните й договори.

ГриКол в Мелбърн

Сега обаче Гришко си има нова изгора, знойното мамче Никол Шерцингер.

Родената в Хонолулу, Хаваи певица със залязла кариера също вече е по-известна с любовните си връзки отколкото с успехите си на сцената. Сред поредицата от любовници в списъка й се кипрят имена като Ник Кенън, Талан Ториеро и Дейн Кук. От 2010 г. тя е в отношения (с кратки прекъсвания) с пилота от Формула 1 Люйс Хамилтън, романът им обаче приключи окончателно през лятото на миналата година, след раздялата със състезателя тя бе забелязана да се увърта и около певеца Енрике Иглесиас.

След като получи прякора “Beby Fed”, новата връзка на Григор с Никол му навлече и определението „milf lover“, което ще рече млад мъж предпочитащ жени над 35 години. От друга страна, мис Пуси кет дол може спокойно да бъде определена като кугърка, което пък описва - зряла жена обичаща млади момчета.

Разликата във възрастта между двамата е 13 години, но нека не се изненадваме, разликата в години във връзката на Мария Илиева и Атанас Колев е 20…

Без да се отплесвам от главния въпрос, кой е по-богат в двойката ГриКол, както вече наричат Григор и Никол продължавам напред с цифрите.

Към края на 2015 година състоянието на Никол Шерцингер се изчислява на 8 милиона долара, което си е доста малко за мулти платинена изпълнителка. Като жури в Х Фактор заплатата й е била 1,2 милиона долара. Никол има и епизодични приходи от други телевизионни шоупрограми като Денсинг Старс и др.

През 2014 певицата се опитва да продаде луксозното си жилище в Холивуд Хилс, Калифорния за 2,4 милиона долара, ниска цена за локацията на имота, но за съжаление къщата на Ники е малка и без басейн.

Григор с любимата си "играчка"

Григор Димитров е малко по-беден от кака си Ники. Неговото състояние се оценява на 6,5 милиона долара. Но за разлика от нея той е само на 25 години и все още има надежди за някаква кариера. Димитров започна тенис сезон 2016 на 28 позиция в света.

Като всеки млад мъж и той обича колите и се хвали със скъп спортен Mercedes Benz SLS AMG с пазарна цена над 200 хиляди евро.

Интересно къде плаща данъците си Гришо?!