Холивудски звезди навършващи 60 през тази година

Годините летят и любимите ни актьори и актриси остаряват

На екран те винаги изглеждат млади, но годините вземат своя дан, и звездите също остаряват. Някой остава на заден план, а друг полага всички усилия да остане в центъра на обществения интерес. И както много признават през годините ролите стават все по-малко. Ето кои любими холивудски звезди навършват 60-годишна възраст през тази година?

Том Ханкс

Актьорът ще навърши 60 години на 9 юли, но кариерата му все още не е спряла. Тази година ще бъдат пуснати 2 филма с негово участие: "Инферно" и "Сфера". Съпругата на актьора Рита Уилсън празнува същата годишнина на 26 октомври.

Принцеса Лея

Кари Фишър нашумява с ролята на принцеса Лея Органа в киносагата "Междузвездни войни". На 21 октомври тя също става на 60. Въпреки това малко вероятно е възрастта да засегне кариерата й, тъй както след сагата тя имаше  малко забележителни роли. Но миналата година Кари Фишър обяви, че смята да издаде книга със спомени от снимките в известното фентъзи.

Джина Дейвис

Актрисата е вече на 60! Тя имаше рожден ден на 21 януари. През 90-те и началото на 2000 г., тя беше на гребена на вълната, получи "Оскар" и "Златен глобус", но след това популярността й постепенно започна да намалява. Започнаха да я канят все по-рядко за роли. Последната важна роля е в телевизионния сериал "Анатомията на Грей". Тази година не се съобщава за филми с нейно участие.

Ким Катрал

Звездата от "Сексът и градът" все още изглежда бляскаво. На 60 години тя ще стане на 21 август. Въпреки това, от 2010 г. Ким Катрал не е снимала, но тя гостува във всички предавания, които я поканят и щедро дава интервюта.

Мел Гибсън

Красавецът от "Смело сърце", навлезе в седмото си десетилетие на 3 януари. Носителят на две награди "Оскар" и награда "Златен глобус" през последните няколко години не застава пред кинокамерите. Но участва активно в телевизионни шоу програми и различни фестивали.  Докато актьорът е и режисьор е рано да го отписваме.

Анди Гарсия

Своята 60-годишнина актьорът ще празнува на 12 април. Кубинецът, който стана известен след участието си в "Кръстникът", днес продължава да снима активно. Тази година ще бъде пуснат „Ловци на духове“ с негово участие, а през 2017 г. - "Гео буря".

Дейна Дилейни

Звездата от сериала "Отчаяни съпруги", "Скрити доказателства" и "Божията ръка" удря 60 лазарника точно днес - 13 март. В своята над 40-годишна кариера, тя работи в театъра, киното, и телевизията. Дейна продължава да снима в "Божията ръка", втория сезон на шоуто ще бъде пуснат тази година.

Ла Тоя Джексън

Най-голямата сестра на Майкъл Джексън ще отпразнува своята 60-годишнина на на 29 май. В САЩ, тя все още е известна, папараците я следят, но певческата й кариера приключи отдавна. Днес, тя участва в различни предавания и публични събития.

Уилям Фичнър

Актьорът има голям брой роли в блокбъстъри, но винаги второстепенни. Може би това е причината кариерата му да не спира и сега. Той продължава да се появява, въпреки неговите 60, който ще навърши на 11 ноември. Тази година ново попълнение в списъка му с филми е "Денят на независимостта: Възраждане".