Планетарното афтър парти на наградите (репортаж)

Булевард

03-03-2016, 21:55

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Доказано! Богданов не е бил с Преслава (видео)

„Вип Брадър“ импровизация – Преслава и Богданов, нищо общо

Брадъра Богданов имал 149 „бройки“, но какви?

Екшън в "Биг Брадър"! Кюрчев към Богданов: Тебе ще те къртя, заклевам се

Преслава пропя на английски (видео)

„Да начешем езиците” с Елза Парини

Да начешем езиците с Елза Парини - „Ден и нощ едишън“

Да начешем сърбежа с Елза Парини – Биг Брадър едишън

Клюкарски миш-маш

Клюкарски миш-маш с Елза Парини

Клюкарски миш-маш с Елза Парини – „Съмър едишън”

Футболистите на Лудогорец полудяха по Емануела (снимки)

Емануела разгневи охраната в столичен клуб (снимки)

Наградите на „Планета”, резил в HD формат

Най-грозните рокли на Планета-та

Джина Стоева завърта нов хит по Планета (видео)

Пламен Богданов от Биг Брадър 2015

Мъжка проститутка бил Пламен Богданов от Биг Брадър

Пламен Богданов твърди, че е гадже на Преслава (видео)

Фики Стораро тъжен, ходи му се на училище

Как се забавляваха звездите след наградите на Телевизия „Планета“?

Наградите на Телевизия „Планета“ отминаха и тази година, без никакви изненади в присъждането, но придружени от пореден скандал предизвикан от Галена, която не се появи да получи полагащото й се.

Няма да описвам цялото събитие, защото на него не се случи нищо особено, но ще ви разкажа малко от афтър партито състояло се в едноименната чалготека на поп фолк телевизията майка.

Малко след полунощ част от изпълнителите на „Пайнер“ започнаха да пристигат в препълнения със зажаднели за чалга тълпи клуб.

Пръв пристигна водещият на церемонията Иван Динев-Устата носейки огромен букет цветя и придружаван от приятели. За разлика от повечето си колеги Устата не беше сменил сценичния си костюм и влезе облечен в сако брандирано с логото на медията раздаваща награди. В заведението вече обикаляше и Илиян, който вдигаше наздравици по масите.

Устата не отказва снимки на феновете

На специално сепаре се настани Преслава, която беше видимо опиянена, дали от наградата, която получи за седми път или пък от еуфорията обзела цялото заведение не беше ясно. Компания й правеше бившата модна шефка Жени Калканджиева, която не беше получила никаква награда, но все пак и тя беше видимо опиянена.

Малко по-късно към тях се присъедини Гергана, а скоро в сепарето се настани и „продуцента“, на когото по традиция всички наградени певици благодарят с неотлъчно следващата го навсякъде негова съпруга, на стъпка за тях се движеше и директорът на телевизията Хари Янакиев.

През това време на сцената на заведението се изредиха развеселените Милко Калайджиев, Кали и Борис Дали, които изпяха своите големи хитове. Борис Дали се опита да примами Преслава на сцената за да изпее и тя някоя песен, но певицата на годината отряза напъните на Борката само със един студен поглед.

Тогава мистър Дали се обърна към другата страна на заведението и помоли Енануела да поздрави гостите с песен от масата където се забавляваше с приятели. Най-новата звезда в листата на „Пайнер“ не чакаше втора покана и запя с цяло гърло като изпълни двете си най-нови песни, превърнали се в хитове моментално с появяването си в ефир.

Емануела не получи награда, но пък се изяви на сцената по време на церемонията

Емануела беше изневерила на дългите букли и се появи със сплетени на плитки коси, тя беше видимо развеселена и не спираше да танцува. Направи впечатление, че домакините й бяха отредили маса в непосредствено съседство до тази на риалити героят Джино Бианкалана, с който бяха спрягани за двойка известно време. Джино обаче скучаеше сам и току отскачаше до отсрещната страна на заведението до масата на Преслава и останалите звезди.

По някое време към музикалната програма се включи и Илиян, който изпълни своят вечен хит „Честит рожден ден“, песента звучеше в чест на рожденика Фики Стораро. Облечен изцяло в бяло, носителят на приза „Певец на годината“ празнуваше заедно с баща си и многобройна компания приятели. Татко Тони също изпя песен за да поздрави момчето си.

Фики Стораро, целият в бяло

Нямаше как да не забележим и станалото традиционно присъствие на Пламен Богданов. Жадният за внимание риалити герой е неизменна част от обстановката на чалга клубовете още от както е навършил пълнолетие, което не беше много отдавна. От както натрупа доза тв популярност дупето на неуспешният футболист търка сепаретата на всички заведения и вече се е превърнал в част от мебелировката.

Пламен Богданов с неизменно кифленско селфи от тоалетните

С нарисувана брада, бяла риза и странна прическа пазарджишкия бек стърчеше прав пред сепарето с надежда някой да не пропусне да забележи присъствието му. Домакините от заведението пак се бяха погрижили да подсигурят умерена доза интрига и го бяха настанили в близост до масата на Преслава.

Припомням, че по време на "Биг Брадър" малкият Пламенчо бе набеден за таен любовник на Преслава, но по-късно той несвързано заяви, че това не е вярно. Появи се слух, че е бил с Джена, но и за това не стана ясно вярно ли е или не.

Богданов дори бе вкаран за малко във Вип Брадър, където кръстосаха „шпаги“ с Джино, който пък е бивше гадже на фолк певицата Джена.

Връщам ви към тази позабравена история защото в крайна сметка миналата вечер двамата „ортаци“ останаха сами и без компания. Осиротелите самотни вълци се събраха заедно на една маса и си правеха компания един на друг, утешавайки се за липсата на обожателки.

Притеснени, че може би все още има някой, който не е забелязал присъствието им или пък с мъничката надежда за привличане вниманието на някоя почерпена посетителка двамата се поздравиха изписвайки имената си на мултимедийните стени на заведението.

Уви и това не помогна, двамата си останаха сам сами до края на вечерта, как ли са завършили партито двама самотни мъже в нощна София?!