Ексклузивно! Новата Мис „Плеймейт“ – „крадла на телефони по заведенията“

Веднага след провъзгласяването на танцьорката за Мис „Плеймейт“ наяве излезе грозната й постъпка

Новините около конкурсите Мис „Плеймейт“ никога не са ми били приоритет, поради пошлостта на мероприятието, и мислех че ще успея да го пренебрегна и сега, но този път попаднах на нещо потвърждаващо убеждението ми в ниското качество на събитието и някои от участничките.

24-годишната Ася Капчикова, която получи короната Мис „Плеймейт“ на 29 януари се оказа сръчна джебчийка.

Танцьорката, която се хвали, че мачка чаршафите с рапъра Криско бе намесена в грозен скандал веднага след новината, че е победителката в конкурса за сексапил.

Коментар под пост във Фейсбук относно победата на Ася привлече вниманието ми. Потребителка с името Аделя Мухамедова, коментира новината публикувана от гримьорката Джули с думите:

„Крадлата Ася, дето краде телефони по заведенията“.

Злостните и хейтърски  коментари никога не са привличали вниманието ми, но това обвинение ми се стори доста странно и нетипично и реших да разровя по-надълбоко историята.

Ето какво открих в търсене на подробностите довели до обвинението.

Всичко започва след концерта на Слави Трифонов, където Ася е взела участие с други танцьорки включително и бившата адреналинка Яна, разказа близък източник. След успешното представяне няколко грации от концерта решават да се почерпят по повода и се запиват в клуб в центъра на София. Там към компанията се присъединяват две рускоговорящи дами, които бързо се сприятеляват с непознатите балерини.

Алкохолът се лее, пият се шотове, а настроението е на макс. Скоро компанията решава да се премести в известна чалготека в Студентски град, където поркането продължава. Девойките се вихрят по дансинга, обикалят сепаретата и продължават да поръчват за радост на сервитьорите.

В един прекрасен момент от вечерта едната от пришълките в компанията установява, че новият й скъп смартфон е изчезнал. Тя започва да търси телефона си, настава суматоха, Ася и Яна се измъкват тихомълком от центъра на скандала и напускат заведението, разказват свидетели на случката.

Окрадената дама обаче не оставя нещата така и в следващите дни продължава да търси скъпото телекомуникационно средство. Накрая тя стига до новоизлюпената плеймейтка Ася и разбира, че смартфона й е откраднат от нея. По наша информация телефонът е върнат на собственичката, но оставя черно петно в биографията на новоизбраната мис.