Известни българи, които се срамуват да почерпят на 2-ри февруари

Защо хомосексуалните в българския шоубизнес се срамуват да „изскочат от килера“?!

Радан Кънев, Галин, Владо Карамазов, Наско Месечков, Иво Аръков, Юксел Кадриев, Мариан Кюрпанов и други са в списъка на срамежливите.

2-ри февруари, 33-ят ден от годината познат като „Петльовден” е може би най-противоречивата дата от календара. Историята на този празник е известна на всеки средно образован българин, затова няма да я преразказвам отново.

Това, че хомосексуалните в страната намират още един повод да вдигнат зрелищен купон може само да ни радва. Сещам се за един мой хетеросексуален познат, който призна, че обожава да е сред гейове и потвърди, че най-красивите жени, с които се е запознавал са били в гей компания.

Е, да можеше и да изтъкне колко са умни, природно интелигентни и артистични, но като повечето хетеросексуални сънародници реши да си спести хвалбите.

Отдавна гей празненствата са излезли от специализираните заведения и рамките на частните купони и са навлезли зад вратите на култови и модерни заведения, които нямат нищо общо с гилдията, но с удоволствие посрещат малко по-префърцунените си клиенти и организират пъстри, тематични партита по повод Петльовден.

Все повече българи не се притесняват да признаят своята ориентация и влечение към същия пол. Все повече звезди от шоубизнеса избират да загърбят предразсъдъците и поддържат приятелски отношения с гей общността.

В Америка се смята за задължително да имаш поне един гей приятел и присъствието му е гаранция за приятно прекарване. През последните години Холивуд е залят от вълна на признания свързани с принадлежността на множество актьори и актриси към гей общността.

Дотук с хвалбите, да погледнем малко по-трезво на нещата и да се върнем в нашата си българска реалност.

Все още нямаме нито един открит гей политик със солидни постижения в сферата, който да си признае, че харесва собствения си пол и да „изкочи от килера”. Освен Азис никой друг не говори открито за своята хомосексуалност в шоубизнеса.

Да, има много за които се шушука и се знае, но те винаги заобикалят отговора на въпроса. Чест им прави, че не лъжат, а лицемерно се уповават на бисексуалността си. Някой беше казал, че бисексуалността е измислена от комунистите за да оправдаят педерастията на децата си...

Оставям настрани вече известните ни и доказани гей знаменитости на републиката и обръщам поглед към тези, които са се скрили в най-тъмния ъгъл на килера и се крият от истината. Забулили живота си в лъжа, оплетени с воала на собствения си срам, причинявайки си нечовешки страдания в името на това да се отрекат от собственото си АЗ, изпаднали в панически страх, че ще разочароват публиката, феновете, колегите или роднините си.

Точно за тези от най-известните, които се срамуват да признаят на къде ги влече сърцето ще си говорим днес. Разбира се не разполагаме с никакви доказателства, а само с разкази и слухове, които усилено се повтарят и повтарят и кънтят в тишината на лицемерието.

Радан Кънев

Мине се не мине година - две и „гръмва“ гей скандал свързан с името на някой политик в България. През 2006 парламента беше разтресен от педофилската афера на депутата Владо Кузов влязъл в парламента с квотата на Атака, по-късно изключен от групата и осъден за блудство с малолетен.

Преди няколко години Яне Янев също бе въвлечен в еднополов любовен роман с шофьора си. Времето изми срамната история и тя беше забравена. Сега доста по-скандална клюка гъделичка под „лъжичката“ политическите интриганти.

В центъра й се върти името на политика Радан Кънев, за който жълти издания извадиха потресаващи гей компромати.

Като се започне с грозния прякор „Рада дълбоката“ и се премине през разкази обсипани с пикантни подробности относно интимните отношения на председателя на ДСБ, та за финал се стигне до унизителни снимки с неясен произход, цялата история доказва теорията ми, че е по-добре да си открит гей.

Дали всичко това е истина знаят малцина, въпросът е защо досега тези, които знаят, мълчаха за двойствения живот на въпросния съпруг и баща?!

Юксел Кадриев

Страхотен мъж, успешна кариера и грозен гей скандал. Юксел  упорито отрича твърденията на Лорд Евгени Минчев, че е бил негов любовник. Дори след като собствената му съпруга го обвини в афера с мъж и го напусна, той пак продължи да поддържа версията, че е праволинеен и няма нищо общо с мъжките ласки.

Защо някой човек би си го причинил? Единственото, което ми идва на ум, е че работодателите на Юки са го притиснали да се придържа твърдо в руслото на хетеросексуалната публичност.

Напоследък се заговори за връзка на Юки с репортера Денислав Борисов, който водещият взел под крилото си и с чиито протекции младежът си извоювал работа в националната медия.

Мариан Кюрпанов

Напереният топ модел имал бляскава кариера на модния подиум в Милано, Ню Йорк и Париж, чудесно, можем само да го поздравим, но всеки моден спец зад океана ще ви обясни, че в тези среди, да си хетеро не върви. Получи ми се римата, обаче.

Фактите говорят едно, тази индустрия се движи от мъже, които си падат по мъже и няма как (с малки изключения) да постигнеш голям успех без да „пресечеш на отсрещния тротоар”.

В потвърждение на моите съмнения идват и безбройните истории разказващи за Кюрпановата хомосексуалност. Бизнес дамата Ваня Червенкова се кълне, че знае от достоверен източник истината за влеченията на Мариан и не пропуска да го обвини в лицемерие при всеки удобен случай.

Нелепата любовна сценка с фолк певицата Лиана, изиграна в риалити формат, също навежда на мисълта, че за манекенчето е от изключителна важност да гради имидж на мъжкар, макар и по женски суетен.

Иво Аръков

Ето един представител на "силния пол", който дава мило и драго шумно да се говори за всяка известна жена попаднала в обятията му. От няколко години нежният и лековат Белославски бек разиграва грандиозен хетеросексуален фарс с лек привкус на любовна мелодрама.

Домогвайки се до вниманието на поредица от популярни и не дотам жени, повечето превалили трийсеттака, театралът ни представя постановката за своята измислена мъжественост.

Уви, бързите раздели и кофти отзивите след всяка от връзките му потвърждават не само лошата игра, а и половата немощ когато се налага да бъде със жена.

До преди година всичко беше в сферата на слуховете и предположенията, но по време на поредния сезон на Вип Брадър, Лорд Евгени Минчев даде ясно да се разбере, че знае много пикантни истории нараняващи мъжкото достойнство на Аръков. Спирам до тук, по-нататък в материала името Аръково ще изплува отново замесено в гей афери.

Владо Карамазов

Актьорът Владимир Александров, както е истинското име на водещият на Сървайвър е може би най-умел в прикриването на всички гей признаци водещи до името му. В негова полза са перфектното владеене на актьорското майсторство и не натрапчивото присъствие в светския живот на столицата. За плюс може да мине и факта, че Владо избягва да се замесва във фалшиви секс афери с жени за разлика от своя неуспешен колега Иво Аръков.

Безбрачието и постоянната липса на жена до Владо навеждат везните в полза на съмненията за неговата хетеросексуалност. Говори се, че за възхода в кариерата си актьора получил „мощен тласък” от близкия си приятел и колега Юлиян Вергов. Двамата дълго време бяха спрягани за партньори, а слуховете разказват, че Иво Аръков успял да вкара „клин” в интимните отношения между двамата като преспал с мъжката половинка от сериала „Той и Тя”.

Преди време в театралните среди се заговори, че Карамазов се утешил след раздялата с Вергов в обятията на министъра на културата от третото служебно правителство Владимир Пенев. Двамата си станали много близки, така както навремето Владо бил близък с Юлиян. Може и това да са долни клюки на завистливи или наранени колеги, ала истината е, че Владо продължава да е ерген, няма приятелка и е прекалено близък все само с един единствен мъж.

Галин

С риск хиляди обезумели фенки на Гальо да ми издерат очите, не мога да не попълня списъка си с неговото име. Прясно нашумелия чалгаджия е възпитаник на музикалното училище в родния му Добрич. Може би образователното  министерство и регионалния инспекторат трябва да се самосезират, защото това школо бълва гей кадри в родния шоубизнес като поточна линия. Да разбира се много от тях са талантливи, което не можем да кажем за новоизлюпената звезда на чалгата.

Говори се, че Галин дължи кариерата си на заможни спонсори, а в гей средите коментират, че откакто е държанка на известен производител  на мебели съвсем се е покрил и не се появява в старата си гей дружинка от където е тръгнал по развратните пътеки на Содом и Гомор.

Любомир Сеферов, който твърди, че е бивше гадже на Мариян Кюрпанов, разказва на ляво и надясно за клипове и снимки показващи Галин докато дарява неидентифициран възрастен мъж с орални ласки.  Същият имал и голи снимки на Наско Месечков, получени от самия него в гей мрежата „Гриндър”.

Наско Месчков

Денсърът сам си призна, че е експериментирал с мъжката любов, но това не било за него... Баба ми пък казваше, „човек веднъж бръкне ли в кацата с меда...”.

Набеденият за топ танцьор се напъваше до посиняване да ни убеждава какъв ценител е на „правата вяра” и женската красота по време на участието си в сезон на "Вип Брадър" и дори стигна до там, че сподели планове да се задоми и да създаде семейство със жена. За ваша информация осъществяването им все още не се случва.

По време на участието си в Брадъра Атанаско стъпи накриво и злобно беше накован от Иво Аръков, който разказа за негова връзка с известен депутат и вечеря, на която са били заедно. Какво е търсил Ивчо на гей вечеринката не е ясно. В същия сезон на Биг Брадър участник беше и Лорд Минчев, който не спря да стреля пиперливи намеци за хомосексуалността на Месечков, с което Лорда завиши тройно консумацията на успокоителни от страна на танцьора в къщата.

Масло в огъня наливат и снимките с еротично бельо за гей мъже на Насето, които ротират в мрежата и насълзяват очите на подрастващото гей поколение.

Много се говори за съмнителната мъжественост и на някои политици, но тях ще ги оставим още малко намира за да видим до къде ще стигнат с театъра.

Разбира се това са малка част от симулантите сред  известните българи, сещам се за поне още десет „скрити лимонки” в театъра, шоубизнеса, телевизията, спорта и политиката, но те не са толкова известни и не заслужават реклама от моята трибуна.

Излезте от килера, бъдете себе си и живейте така както винаги ви се е искало скъпи приятели, наздраве и честит празник!