Деми Ловато облече българско яке на Американските Музикални Награди

Булевард

23-11-2015, 21:03

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Български пробив! София Вергара блесна с тоалет на родни дизайнери

Елтън Джон свали "проклятието" си от Долче и Габана

Сватбена рокля? (галерия)

Показаха „разтворими“ рокли на модната седмица в Париж (снимки)

Обраха роклите на Деми Мур

Моден гаф на Оскарите, Джей Ло и Лусиана Педразо с еднакви рокли

Стегнатите рокли са най-секси! (галерия)

Откраднаха булченски рокли за 12 000 лева

Ники Минаж се омъжва, иска 10 рокли

Деколтето на Бионсе нокаутира

Дъщерята на Моуриньо показа щедро пазвата си

95 годишна британка подписа договор с модна агенция (снимка)

Най-голямата модна агенция по морето отбеляза 10 години

Алисия със своя модна марка

Гуинет Полтроу пуска своя модна линия

Български дизайнери обличат Мадона

Българин гримира Наоми Кембъл за гола фотосесия (снимки)

Родният моден тандем Борче Ристовски и Добри Киряков, стоящи зад дизайнерския бранд Beyond, отново стъпиха чрез своите дрехи на световната сцена

За пореден път световна звезда излезе на сцената с техен тоалет и моментално украси първите страници на изданията отвъд океана.

„Деми Ловато доказа, че знае как да покаже максимален сексапил , независимо дали забива на сцената или дефилира на червения килим“, пише Дейлимейл.

„23 -годишната пееща суперзвезда със сигурност бе облечена зашеметяващо при представянето си на сцената на Американските Музикални Награди в Лос Анджелис в неделя вечерта“, продължава с хвалебствията изданието.

„Талантливата певица забавлява събралите се гости в „Майкрософт тиатър“ на два пъти по време на шоуто, веднъж в дует с музикалната икона Аланис Морисет и още веднъж соло“.

Изданието отбелязва бляскавото присъствие на младата звезда облечена от Живанши на червения килим и на сцената при соловото си изпълнение, модните критици на Дейлимейл обаче не пропускат и зашеметяващият аутфит на певицата за дуетното й изпълнение с Аланис Морисет, където Деми е с черна лачена рокля с гол пъп и шикозно яке за топ. Какво по-голямо признание, да съблечеш Живанши за да облечеш българска дреха от линията Gsopt.

„Деми изглеждаше невероятно, показвайки част от корема си с черна PVC рокля с преден цип, текстурирано яке и смели червени устни, промяна от предишният й ансамбъл, но все още придържаща се към изцяло черната тема.”

Именно нестандартното яке на певицата е дело на родният моден дует Борче Ристовски и Добромир Киряков прочули се с модната марка Beyond. Якето, с което Деми взриви сцената е от линията Gspot, чието рекламно лице е фолк дивата Галена, и както призна самият Борче дрехата е от колекция произведена преди 2-3 години. Този факт показва, че екстравагантните дрехи могат да бъдат актуални години наред, подчертава талантливия дизайнер пред Bulgariautre.bg.

Шикозното яке е изработено от велурена основа, обшита с едри пайети и тръбовидни синци, придаващи изключително бляскав вид на дрехата.

Деми Ловато не е първата американска звезда, която се облича в тоалет на родните модни знаменитости за своите публични изяви на червения килим. През април тази година София Вергара блесна с тоалет на Beyond на 50-тите годишни награди на Академията за кънтри музика и отново нейният избор бе забелязан от световните медии.

По-рано тази година тоалет на Beyond избра и съпругата на латино звездата Марк Антъни за появата си а наградите BMI.

Пред Bulgariautre.bg Борче Ристовски призна, че тоалетите им са търсени повече отвъд океана отколкото в Европа, съдейки по онлайн поръчките заливащи сайта на марката. А стилистите на световните знаменитости като Деми Ловато, София Вергара и Шанън Де Лима откриват произведенията на Борче и Добри в един от престижните мултибрандови бутици в Ел Ей на една от най-скъпите улици, където са локализирани някои от магазините на големите световни модни дизайнери.

Неговата равносметка: „Нашите облекла се избират от дами, които държат да блеснат със собствен стил и да бъдат уникални и единствени, където и да се намират. Клиентки са ми признавали, че привличат много по-голямо внимание когато са облечени в тоалети на Beyond, отколкото когато се появят в рокля за десетки хиляди евро на известен бранд, която е разпознаваема и в залата има поне още няколко жени с подобни модели…“.