Най-абсурдните запитвания в интернет

Какво ли вълнува мозъка на подрастващите, ето най-нелепите въпроси зададени в мрежата

В ерата преди интернет човек трябваше да поема ролята на учения и сам да открива отговорите на зададени от любознателния си ум въпроси. 

О, тези клечки в канала, чадър като качествен парашут и облизване на замръзнал стълб в студа. На какво ли не се е подлагал естествоизпитателя за да стигне до нужните му отговори.

Сега животът стана по-добър, животът стана по-весел. Под ръка е всезнаещият Интернет. Винаги можеш да разчиташ на него, попитай го за важни въпроси и се образовай, запазвайки целостта на важните части на тялото си. 

Ето какви въпроси безпокоят младите интернет потребители днес.

Какво се случва, ако в тоалетната на влака се хвърли скрап?

Този жизненоважен въпрос е разтегнат като акордеон по форумите. В отговор на запитването, практиците извършват "разследващ експеримент" с участието на влак и скрап, теоретиците съветват в коментарите си с математически и физически формули, креативните настройваха демотиваторите. До недвусмислено мнение по въпроса не се стига. Дали влакът ще дерайлира, дали тоалетната ще се пробие, ще се разбият ли траверсите - тази тайна тъне в мрак, а проблемът продължава да изплува в запитванията и съзнанието на нови млади и не толкова млади откриватели.

Как сам да кастрираш котка?

Ясно е, че младата дама иска да си спести услугите на ветеринаря, а котката, крещи и мощно напоява ъглите с емблематична миризма.

Все пак по-добре е да не се отнема котешкото достойнство собственоръчно. На първо място, без упойка животното няма да се съгласи на операцията, дори и обикновеното му къпане е нещо проблематично. На второ място, въпреки че след отстраняването на тестисите и скротума на котка шевове не са необходими и раната ще заздравее, операцията си е операция. Ако нямате тайно желание да се отървете от звяра в някоя канавка по-добре е да платите за услугите на професионалист.

Какво ще стане ако отрежеш мустаците на котката?

Не толкова радикалните собственици на котки се интересуват от възможността да се отърват от по-маловажните части от тялото на домашния си любимец. Какво им пречат мустаците, не е ясно. Фелинолозите предупреждават, че рязането на мустаците на животното предизвиква дезориентация в пространството, това са сетивата, които помагат на животното да се движи в тъмното. Въпреки това, котките от породата Сфинкс по някакъв начин живеят без мустаци.

Защо момичетата не пускат?

Този въпрос заема умовете на естествоизпитатели навлизащи в сексуална зрелост. Вместо да се погледнат в огледалото, да се отърват от акнето, да вземат душ и да се научат как се поддържа смислен диалог, подрастващите екземпляри, нетърпеливи за момичешки ласки питат Интернет.

Какво става, ако момиче пие виагра?

Възбудените подрастващи търсят начини да накарат момичето да каже заветното "да". За съжаление, Виагра няма да помогне. Тя просто предизвиква прилив на кръв към половите органи на представители и на двата пола, но над самото желание няма ефект.

Какво се случва, ако поднесеш включена прахосмукачка към окото?

Потребителите с липса успех сред момичетата предпочитат да изследват света около себе си. Няма проблем ако искат да експериментират със собственото си тяло, а не с очите на спящ авер или таен враг. Въпреки това, жертвата на експеримента няма да се превърне в терминатор с мигаща червена светлина в окото, вакуума създаван от прахосмукачка не е толкова мощен.

Какво се случва, ако погълнеш игла?

Фактът, че в този случай трябва незабавно да се втурне към рентгеновата зала, иглогълтача очевидно не подозира. Страшните приказки на бабите, че иглата просто ще се залепи към тялото и ще започне да се движи чрез кръвния поток и ще се забие в сърцето са мит. Нещата с погълната игла стоят доста по-зле. Тя може да излезе по естествен начин, но може и да спре по пътя. Така че рецептата е една - посещение при хирурга.

Какво се случва, ако пушите чай?

Такива експериментатори очевидно са поумнели и търсят начин да заменят цигарите. Чаят, обаче, не съдържа никотин и е малко вероятно, ръчно свитите цигари от чаени листа, да предизвикат желаната сензация. Въпреки това, папироси от чай са съществували през XIX век, и ако се вярва на слуховете, причинявали тремор. Решението дали да се приложи теоретичната възможност за приготвяне на чай за пушене зависи от IQ на пушача.

Твърде възможно е, въпросът да не се отнася за обикновен чай, а за т.нар. „друсан чай“ или „билка“, което представлява силен коктейл от халюциногенен синтетичен наркотик, с който е „сиропирана“ някакъв вид зелена растителност, марихуана или билково растение. Тогава последствията са непредсказуеми, а понякога и непоправими, затова, по-добре не опитвайте.

Какво ще стане, ако погълнеш спермата си?

Други пестеливи потребители явно смятат, че в домакинството нищо не трябва да се изхвърля. Въпреки това, да използвате продукта на собственото си производство, няма смисъл. Не очаквайте подмладяване, нито насищане с ударна доза протеин, макар, че някои фитнес маниаци консумират собствената си посявка заради високото качество на белтъците съдържащи се в нея.

Какво се случва, ако пиете много водка

На този въпрос отговорът е известен отдавна. И ще го разберете на следващия ден.

Списъка на нелепите въпроси може да продължи до безкрайност, едно е ясно: изследователите предпочитат първо да попитат, и след това да пристъпят към действие. 

Възможно е интернет да е спасил няколко котки от операция или включване в менюто, на някои любопитни младежи, на продукти непредназначени за консумация.

Дълбок поклон пред Интернет!