„Вип Брадър“ - лудите се привличат

Булевард

17-09-2015, 18:40

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Люси Иларионов нахлу с мощните си телеса в Къщата на Брадъра

Брадъра Богданов имал 149 „бройки“, но какви?

Кой се нави да влезе във "Вип Брадър"?!

Фолк икона и интернет палячо влизат във „Вип Брадър“

Кристиян от Биг Брадър: „Китаеца се утешаваше с мен, Азис е спал с Валери“

Луна се кандидатира за президент и влезе във Вип Брадър

„Вип Брадър“ импровизация – Преслава и Богданов, нищо общо

Светлана Василева провлачи крак във Вип Брадър

Кичка Бодурова прекрачи прага на Къщата на Вип Брадър

ММА боецът Деян Топалски влезе във ВИП Брадър

Преслава влезе във Вип Брадър първа

Доказано! Богданов не е бил с Преслава (видео)

Защо Люси Иларионов влиза във „Вип Брадър“?

Ето кои звезди влизат във "ВИП Брадър"

Пламен Богданов твърди, че е гадже на Преслава (видео)

Пламен Богданов от Биг Брадър 2015

Мъжка проститутка бил Пламен Богданов от Биг Брадър

Вижте розовите блузки и кифленските снимки на Богданов

Бивш футболист хомофоб влезе в Биг Брадър

Дните на мир и разбирателство в къщата приключват

Както сами се убедихте уважаеми читатели моите предвиждания за звездите, които ще влязат в Къщата на „Вип Брадър“ се сбъднаха на 99%.

Предрекох влизането на Преслава, Дует Ритон, Джино, Кичка Будурова, Кристина Димитрова, Деян Топалски, Катрин Вачева, Моника Валериева, Джорджано, Люси Иларионов, Светлана Василева, Луна и Стефан Гъмов, единствените за, които не знаехме, че ще бъдат в шоуто са Иво Танев и Богданов, който всъщност не е ВИП.

Предвидих, че името на Джена също ще се спряга често в Къщата, без самата тя да вземе участие в предаването. Какво по-хубаво от безплатен ПР.

Не можеше да се предвиди, че предаването ще успее да инсинуира връзка на Пламен с Преслава, което е буквално невъзможно. Нямаше как да знаем, че дълбоко пазената в тайна връзка на пазарджишкия ритнитопковец е била с фолк певицата Джена, което все още жиголото не е потвърдил, и зa което пайнерката пази мълчание.

На дневен ред идва интригата между двамата бивши на Джена - Джино и Пламен, как ще се спогодят баджанаците и ще споделят ли впечатления от връзката си с нея.

Нещо, което можеше да се предположи е фактът, че плеймейтката Светлана Василева не може да чете.

Русата амбиция, представена като Вип персона от Брадъра, се оказа почти неграмотна. На цяла България й стана ясно, че знойната дама от Търговище, служеща за пример на много малки момиченца, не може да прочете непознат текст, което за възрастта й е непростимо. По този начин тя задминава дори позорната липса на елементарни познания по география на Златка Димитрова.

Моника, Светлана и Преслава

Лудите се привличат, и това в пълна сила важи за двама от съквартирантите. Отдавна забравена фолк фурия Луна, която си  повярва, че може да стане президент на страната, се надуши с друг „вип“ съквартирант със съмнителен разсъдък – Джорджано. Двамата луди са си лика прилика и явно намират общ език. Първият вярва, че ще стане главнокомандващ, а другият, че ще пее на една сцена с Мадона.

Певица ми напомни за Стойка от първият сезон на „Биг Брадър“, която спасяваше „пипируда“, Луна пък се оказа „страстен“ защитник на свободно пърхащите мухи и обвини съквартирантите в най-лошия грях - мухоубийство.

Луна

Вечерта след влизането си Луна успя да влезе в конфликт с устата естрадна прима Кичка Бодурова, за която се знае, че не си поплюва и не цепи басма на никой. Кичка от своя страна се „сгуши“ в компанията на най-успешният естраден дует „Ритон“. Тя обаче е силно притеснена, че скоро в къщата ще влязат още съквартиранти и ширещата се сама в легло зад параван Кица, ще трябва да дели кревата си с „някой непознат“.

Луна и Кичка Бодурова

Лагерите в Къщата вече се оформят, дните на мир вече са в миналото, предстоят скандали, спорове, циркове и панаири, които вече сме гледали в безброй предишни сезони, но с други действащи лица… нищо ново под слънцето.