Дружка на Кейт Мидълтън организира секс игри за богаташи

Ема Сайл стана известна благодарение на своя интернационален клуб за любителите на оргии „Убийствени Котенца”

Приятелката на херцогинята на Кембидж Ема Сайл, която е дружка на Кейт Мидълтън още от училищната скамейка, многократно е въвличала  името на съпругата на престолонаследника на британския трон в секс скандали.

Британското издание The Daily Telegraph пише, че за сбирка на своя международен клуб на анонимните любители на оргии „Killing Kittens”, Сайл е наела пентхаус с 4 спални в таванско помещение на  седем етажната сграда. В зданието се помещава тузарският хотел Бермондси Скуеър.

По ирония на съдбата, това е първият хотел във Великобритания, който се самоопредели като съобразен със шериата. През изминалата година, въпреки цената от  220 паунда за нощувка в хотела дори забраниха продажбата на алкохол, чиято употреба е в нарушение с правилата на исляма.

Говорителката на хотела реагира на новината и заяви, че през последните шест месеца, собствениците са се сменили изцяло, и че действително на няколко пъти членове на клуба са резервирали част от стаите. Кои точно, не е уточнено.

"От няколко години не организираме специални мероприятия и не планираме да правим нещо в бъдеще", добавя тя.

Членството в клуба на "секс елита" наречен от собственичката му „Убийствени котенца” предполага задължителна анонимност - всички негови гости носят маски, за да скрият лицето си, на мъжете е забранено да правя любов с жените, които познават.

Освен това, "само" срещу 3500 паунда членски внос, всеки от членове на клуба, който пожелае може да получи лична ролева игра с отвличане.

Името на Ема нашумя през 2011 година. Тогава нейният сайт бе хакнат и хиляди британци получиха покани за VIР оргия, която бе организирана за Бъдни вечер.

Основният й бизнес да организира и домакинства секс партита за заможни хора под 45-годишна възраст започва още през 2005 година.  С времето обаче тя променя решението си и започва да “доставя” и доста по-възрастни участници в секс събитията си, като даже създава специална марка за това.  Днес нейните “Сребърни котенца”  са добре познат бранд в малкия свят на застаряващите суингъри.

Ема е на 36 години и е била с Кейт в едно и също благотворително формирование, наречено “Сестринството”. Тя е дъщеря на дипломат, която е посещавала частното училище в Бъркшир “Даун Хаус Скуул”, образованието там струва 22 000 лири на година.

Излизала е с хокейната звезда от Британския олимпийски отбор Джеймс Тиндал. Срещите й за обяд често са преминавали в компанията на бъдещата кралица Кейт Мидълтън.

През април Ема представи книгата си “Зад маската”,  в която разказва истории за това, което се случва на специалните й партита. 

В книгата си тя не разкрива самоличността на гостите си.

Разказва, че сред тях има актьори, певци, модели и футболисти, някои от които много известни. Все още липсват кралски особи, коментира мадам Сейл,  но с допълнението ”Засега”! Ема Сейл роди преди половин година, но няма никакви притеснения относно характера на особения си бизнес.

“Хората не спират да правят секс, когато навършат 45 години и има огромно търсене за такива събития. При нас няма горна граница на възрастта и имаме много хора, които идват от години на нашите партита. Ако някой е на 75 и премине проучвателния процес, ние сме щастливи да го приветстваме”, обяснява Сейл разбиранията си по отношение на включването на доста възрастни хора в нейните “събития”.

Няма ограничения за максималната възраст, но е задължително участниците да са в добра форма. Всички желаещи са длъжни да изпратят актуална снимка преди събитие.

Ема, която твърди, че никога не е участвала в оргиите, винаги е горда домакиня. “Бизнесът си е бизнес. За мен е като да ходя в офиса всеки ден. Семейството и приятелите ми приемат това, което правя. Аз просто осигурявам на хората безопасна среда, в която да осъществяват сексуалните си фанатзии”, обяснява тя.