Грандиозен порно скандал тресе руския шоубизнес (18+ СНИМКИ)

Булевард

26-03-2015, 22:02

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Софи Маринова: Участвах в порно клип!

Извратен бургазлия пусна порно клип с приятелката си, без нейно съгласие

Рускиня покри колата си с милион кристали „Сваровски“ (видео)

Секс вместо футбол (видео)

Сексапилни рускини в униформи! (галерия)

Глобиха проститутка за секс на Е-79 край Кочериново

12 звезди разкриват сексуалните си фантазии

Провокации, секс и любов на сцената на Столичен куклен театър

"Дейли мирър": Сексът кара мозъка ни да работи по-добре

Уил Смит бесен на клюките за хомосексуалността на сина му

Канада забрани дамските тоалетни за транссексуални жени

Калин Врачански обичал секса в кола

Адриана: Наистина снимах порно филм, не си правя пиар

Българка се окичи с 5 порно оскара

Наши моделки в як секс скандал в Солун

Топ 5 на родни ВИП-ове с порно скандали

Секс скандали тресат духовия оркестър в Бургас

Бъдещата порно звезда от Плевен разкри сюжета на първия си филм

Двама влюбени се заклещиха по време на секс

Ким Кардашиян прави секс по 15 пъти на ден

Кали отрича за порно клипа (СНИМКИ)

Софиянец изнудва Галена с порно клип

Най-сексапилната кинозвезда Бриджит Бардо на 80!

Гришо в Топ 10 на най-сексапилните мъже, според MTV

Мъжете предпочитат жени със сексапилен глас

Политик иска отнемане званието „Заслужил артист на Руската Федерация” на певицата Наталия Каральова

Порнографски видеоклипове и снимки, които показват популярната певица Наташа Каральова и съпругът й Сергей Глушко - Тарзан в прекалено откровени, интимни сцени станаха хит в руското интернет пространство.

Наташа Корольова

Компрометиращите порно материали предизвикаха грандиозен обществен скандал. Самата Наташа е известна с по-разкрепостените видеоклипове към своите песни, но тя е и носител на почетното звание Народен артист на Руската Федерация.

Провокативните изображения и видео за възрастни вероятно са били откраднати от семейния архив на 41-годишната актриса и предизвикаха възмущение сред обществеността и блогърите, а сега хванаха окото и длъжностните лица.

Наташа и Тарзан

Член на Законодателното събрание на Санкт Петербург и член на партията "Единна Русия" Виталий Милонов предлага строго наказание за звездната двойка.

Борещият се за висок морал Милонов заяви, че след публикуването в мрежата на този вид информация, е готов да поиска забрана за появата на Наташа Каральова и съпругът й Сергей Глушко на публични събития, където могат да присъстват непълнолетни. Освен това той настоява да се отнеме званието „Народен артист на Русия”, на певицата.

Наташа и Тарзан

"След такъв компромат, участието на актрисата Каральова в детски мероприятия  трябва да бъде ограничено!”, казва депутатът.  „Всеки, който работи с деца, трябва да бъде пример за тях. Това, което прави тази изпълнителка във видеоклиповете, които всеки може да види в интернет, е грозно и не се вписва моралните норми."

Милонов също казва, че е готов незабавно да повдигне въпроса за лишаване на Наталия от званието Заслужил артист на Русия. "Принципът, на който се определя награждаването на народни артисти трябва да бъдат преразгледан. Не мога да разбера как такива хора са наградени с подобна титла? Вероятно защото са наградени от такива хора. Лице, което снима на видео подобни гадости и сбирки на хора натровени от наркотични вещества, какъв заслужил артист на страната ни може да бъде? Разбира се, че трябва да им се отнеме този статут. Има такова нещо – офицерска чест. Ако обикновения човек може да се напие и да заспи под дървото, офицер не може да си позволи подобно нещо. Заслужил артист има право на питие и разходка с приятели, но заснемане на подобно видео - не! Ето, Кобзон отива да пее на ветераните от войната, той е Народен артист, заслужава уважение!", довършва тирадата си високоморалния политик.

Пресата припомня, че неотдавна в световната мрежа се появи видео, на което Корольова се самозадоволява със сексиграчка. Освен това в интернет има и снимки как певицата прави френска любов с мъжа си Сергей Глушко, известен повече под псевдонима Тарзан. Той е най-известният стриптийзьор в Русия. Депутатът Милонов пък се прослави, след като по негова инициатива бе приет законът за забрана на пропагандата на хомосексуализма в Петербург.