„Да начешем езиците” с Елза Парини

Седмичен обзор на горещите клюки от шоубизнеса с Галин, Емануела, Преслава, Джена и Мария

Треперят ми ръцете при мисълта какво мога да напиша днес, но ще бъда разумна и ще се отдам само на клюкарстване. Слухове, клюки, измислици и сплетни колкото щеш, аз само ще ги обобщя набързо, че закъснявам за „едно кафе в мола” с „една, която въобще не се занимава с клюки”.

Галин, секссимвола на тийнейджърките имал ревнив любовник?

Ако чуете тълпа истерични детски писъци е ясно, че наблизо е или Фики или Галин. За разлика от хетеросексуалното циганче, наперения добруджанец не бил помирисвал жена през живота си, съскат злобните клюкари.  Оказа се, че още с пристигането си в София, Гальо бързо станал популярен в гей средите на столичния „хайлайф”.  Ако най-случайно се окажете на някое соаре на „просветените”, ще чуете безброй истории за младото гейче от Добрич, което дошло в столицата с амбицията да се качи на върха на всяка цена и с всички средства. Пуританите веднага ще възкликнат, неее, не е възможно... Е добре, запитайте се колко пъти сте го видели в компанията на жена и как така такова хубаво момче си няма момиче?

Подобно на колежките си от фирмата майка и на Галин му се наложило да си намери богат „спонсор”, който да финансира песните и клиповете му за да върви чалга кариерата му нагоре. Така възпитаника на музикалното училище в Добрич започнал да извайва апетитно тяло, с което да примами богатият си спонсор.  След няколко връзки, които не донесли достатъчно финансии за издаването на песен, Галинчо се запознал с известен и заможен коафьор, именно той научил селянчето на маниери. Запознати разказват как когато навремето  в един ресторант му донесли лъжица, малко преди поръчката, той измяукал на сервитьора – „Но, аз си поръчах спагети”... От къде да знае хубавеца с нежна душа, че спагетите се консумират с вилица и лъжица.

Галин свалил пухкавото коремче с много работа във фитнеса за да спечели "сърцето" на спонсора си

Говори се, че знатният столичен коафьор дал първи тласък на музикалната кариера на Галин, като в знак на благодарност за безкрайните му сексуални подвизи платил първата песен на певеца. За съжаление, връзката или финансиите бързо се изчерпали и Галин бил заплашен от внезапно падение, тъкмо когато се засилвал за големия скок.

Така засилен, Галин не можел да си позволи да пропуска ползи и трескаво започнал да търси нов източник на пари за бъдещата си „продукция”.  Той успял да се добере до един богат чичко, собственик на известна фирма за мебели. Ако не се сещате кои мебели, просто се загледайте в рекламното лого появяващо се в клиповете на чалга „иконата”.

Майсторът на дивани толкова хлътнал по младото тяло на Галин, че давал мило и драго само и само да се порадва на ласките му. Плащал всички разходи на добричлията и задоволявал капризите му. Проблемът бил, че на Галин му се наложило да живее в „Златна клетка” за да получава достатъчно пари за своите песни и видео клипове, а за капак на всичко това, продавача на кушетки не бил млад и красив, а напротив.

Любовникът на идола на хиляди тийнейджърки бил толкова ревнив, че Галин нямал право на личен живот. Трябвало да бъде на постоянно разположение и да се съобразява къде ходи и с кого се среща. Ежедневните проверки станали част от живота му, а докладите къде и в чия компания се намира били задължителни на всеки два часа. Освен, че трябвало да бъде верен, на Галин се наложило да пази „имането” си ревностно от други новопристигнали в столицата златотърсачи. С подмолни номера и интриги той отбивал напористите атаки към спонсора си и така го пазел далече от лакомите лапи на конкурентите си.

Двамата влюбени пазят връзката си в пълна тайна, хомосексуалността на певеца може да разруши дълго градената „кариера” и той да изгуби армията от френетични почитателки.

„Но, колко дълго можеш да лъжеш феновете? Рано или късно истината излиза наяве!”, коментират бившите дружки на певеца.

Емануела роди първото внуче на братя Диневи, изписаха я в петък

Емануела и Димитър Джуниър

Както първо АЗ съобщих, певицата Емануела дари със сладко внуче маститият бизнесмен Динко Динев. Детето е плод на любовта на певицата с първородния наследник на милионера –Димитър Динев.

Явно притежателите на фамилията „Динев” имат афинитет към фолк певиците, сещам се за още един прословут Динев (Коко), който не е роднина с братята, но също познава доста отблизо много фолк певици.

Емануела бе изписана с напълно здравото си бебче. Малкия се казва Димитър Джуниър, роди се с идеални мерки и вече знаем, че прилича много на татко си. Напук на долните клюки, че Митко не е присъствал на раждането и на изписването, аз научих, че не само е бил там и е държал ръката на певицата, но и дори има снимки от операционната. Младият татко бил на седмото небе от щастие и се почерпил добре с приятели в деня на раждането – 11.1.2015.

Получихме данни, че външно лице разполага със снимки от раждането, както и селфита на младите родители, той е обявил цена от 2000 лева за хубавите фотоси, на няколко печатни издания, дали някой се е изръсил за първата снимка на двойката все още не се знае. Напомням, че нито една медия не разполага със снимки на Емануела и Димитър заедно.

Певицата роди планирано с операция в болницата „Св. Лазар”, основната причина да изберат това здравно заведение е възможността да се запазят стволови клетки в тяхната банка.

Говори се, че въпреки недоволството от връзката на първородния си син с фолк певицата, младият дядо Динко се радвал на новината и разпитвал тайно за подробности от болницата. Целият екип на Българияутре.бг поздравява младите родители и им пожелава само щастливи мигове и здраво и весело момченце.

Преслава рева по телевизията

Какво чудесно заглавие само, а?! И не е лъжа, Преси даде пространно интервю за предаването на Николета по bTV. Интервюираше я Азис, който разпитваше надълго и нашироко фолк примата на Митьо Пайнера за нейните любовни истории. Интервюто беше неискрено и имиджово до момента, в който се стигна до темата за бившия любим на Петя – Бирмата. Като цяло коментарите в мрежата са, че Преслава е излъгала при отговорите на въпросите за булимията, анорексията, наркотиците и Коко Динев.

Стана ясно, че кльощавата певица е обещала на бившия си да не говори за него и за връзката им, но все пак си призна, че отношенията им са били „какафония”. По едно време ревна, но преди това тя си призна, че циври и за най-малкото, така че сълзите в ефир не са кой знае какво доказателство за искреност.

Кой се заяжда с Джена?

От известно време в мрежата гравитират фотоколажи на певицата Джена държаща отрязаните глави на Преслава и Анелия. Едва ли певицата ще седне да се занима с правенето или поръчването на подобни фотоси, тя обаче призна, че срещу нея има голяма акция за уронване на престижа с цел да се попречи на евентуална награда „Певица на годината” връчвана от чалга телевизията на Пайнера.

Според Преслава, певица на годината трябвало да стане Галена, с която са отколешни приятелки. С тези думи всъщност Преслава ясно даде да се разбере, че не смята Джена за силен претендент за титлата.

В отговор на първият колаж, феновете на Преслава отвърнаха на удара с друг победоносен фотошоп продукт, който показва Преси с вдигната в ръката статуетка и стъпила върху падналата на земята Джена с текст „Пиши го неуспешно”.

Дали самите фурии плащат на някой, за да се води война или наистина феновете подклаждат интригата, оставяме вие да прецените. Забелязва се обаче, че дизайнът и на двете изображения е един и същ.

Мария се омъжи на рождения си ден

Фолк певиците май се надпреварват да ни затрупват с материал в момента. Гущеровата невеста подписа граждански брак на 13-ти януари, а венчавката ще бъде на 17-ти януари събота в храм паметника „Александър Невски”.  В крайна сметка можем да кажем честито на Мария, напористата заралийка успя да омотае милионерски наследник и вече официално е Гущерова. Не й върви на имена и прякори на това момиче... на ум си комбинирам прякора й с новата й фамилия и се скъсвам от смях.

Николета и Азис стоплили отношенията

Обявени за топ лицемери, Азис, Николета, Алисия и Андреа отново са в клюкарските хроники. Според коментарите, тези четиримата били най-големите лицемери, заради постоянните си псевдо скандали и раздори. Ту се карат, ту се събират, ту се обичат, ту се плюят и явно само с една едничка чел, евтин пиар. Някой беше написал за Николета и Азис „тия двамата дупе дават за да се говори за тях.”, да така е, и понеже на нас нищо не са ни дали, спираме да ги коментираме.

Това не е всичко приятели, има много необсъдени клюки, но както вече казах бързам за среща в мола с една, която не е клюкарка. Ще продължим да си чешем езиците след уикенда, до тогава дерзайте и събирайте материал.