ЕКСКЛУЗИВНО! Бившият на Преслава влиза в Къщата

Ето и останалите обитатели на Вип Брадър, които не знаете

Ясни са имената на още четири нови участници в играта.

Цуни, обожателят на фолк певицата Преслава влиза в Къщата на Вип Брадър – Образцов Дом научи Bulgariautre.bg от свой източник.

Син на плевенски бизнесмен, Цуни се прочу покрай почивката си в Дубай където заведе и своята любима Преслава. Според наша информация младежът много харесвал певицата и на всяка цена искал да я спечели, обсипвал я с подаръци за хиляди левове, но добричлийката така и не склонила да му пристане.

Напъните на Цуни да бъде мъжът до една от най-известните българки охладил настоящият й партньор Малката Бирма, които натупал плевенчанина и подпалил лимузината му, давайки ярък сигнал да си седне да дупето и да не закача новото му гадже.

Какво ще прави в Къщата жадният за популярност плевенски плейбой не е ясно, името му се свързва и с други фолк певици, но с колко от тях е стигал до „трета база” само той си знае.

Нашите източници повдигнаха завесата над още няколко имена, които ще бъдат сред съквартирантите през следващият сезон и ще изпускат стомашни газове в общата спалня на образцовия дом.

Бившият Мистър България 2009 Мартин Мартинов също е един от бъдещите „Вип участници” на риалити програмата , която стартира следващия понеделник по NOVA.

Той е другият плевенчанин на път към Къщата на Соц Брадъра. Малко популярният роден модел излязъл от МА Визаж се прочу покрай връзката си с Мис България 2005 Теди Бургазлиева. През 2010 г. Теди приюти за известно време в Ню Йорк родния хубавец. По-късно двамата се разделиха, защото Мартин предпочитал да заработва пари като ескорт (б.а. жиголо) и стрийптизьор, отколкото като манекен, а това не се харесало на миската.

След това натиреният „топ модел” сменил Ню Йорк с Маями, където както е известно почиват застаряващите милионери на Америка, следователно за бизнеса му ще има и повече клиентела.

Като част от чек листата на Елит Моделс  Мартинов е достъпен за Вип партита и купони срещу определено заплащане, това му дава шанс да се запознава със застарели и пренебрегвани от съпрузите си американски бабички.

Именно като американско жиголо ще бъде презентиран Мартин на българската ТВ аудитория, което явно е сметнато за привлекателно от продуцентите. Как позабравения мистър ще се спогоди с родния си колега Иво Аръков, който е претендент за титлата най-Вип сред  Виповете, не е ясно.

Шефката на Мартин Мартинов, Жени Калканджиева също се е засилила към тоталитарното Вип убежище. Вече натрупалата опит с риалити предаванията Калканджиева се е прежалила в името на семейния бюджет и дори ще вземе със себе си съпруга си Тачо. С това Жени се надявала да разбие слуховете за раздялата с благоверния, в същото време тя била твърдо решена  да не повтори грешката си от „Къртицата”, а именно да остави съпруга си сам, и ще го довлече, ще не ще, в „бомбоубежището” от времето на желязната завеса.

Според запознати, основната причина Жени Калканджиева да влезе в Къщата са финансовите проблеми. Докато работеше в ТВ7 бившата Мис живееше на широко. Солидната заплата и хонорара от „Къртицата” се стопили бързо и сега потъналата в дългове визажка прибягнала до спасителния буй „Вип Брадър”.

Други спрягани за евентуални съквартиранти в чисто новия Образцов Дом на Вип Брадър са Албена Вулева, Емил Велев – Кокъла и Ваня Щерева.

Според някакъв жълт вестник фризьора Костадин Колев, който се изявява като травестит и БГ двойник на Кончита Вюрст също щял да стане част от играта, но само за две седмици. Дали това ще се хареса на Евгени Минчев, който също ще размята меки китки в шоуто предстои да разберем.