Тъщата натирила алчния Аръков

Лъсна истината за провала в отношенията му с Мика Стоичкова

Виновна за раздялата на Иво Аръков с Мика Стоичкова била алчността на бисексуалния гларус.

Съпругата на Христо Стоичков, Мариана стои в дъното на раздялата между влюбената двойка. Усетила на къде се развива връзката на голямата й дъщеря с бисексуалния Ивчо, жената на Камата побързала да се прибере в родината и да сложи край на глупавото занимание на щерка си.

Мариана се надявала, че забавлението на Мика ще бъде мимолетно, както предишните й връзки. Положението се влошило когато става ясно, че омагьосана от сладкодумния и опитен използвач от „Фамилията”, малката е захапала здраво въдицата. Младата наследница давала ясни сигнали, че е хлътнала и задълбочаването на отношенията й с гларуса притеснили мамчето. Говори се, че Стоичкова се уплашила да не би палавата Мика да се омъжи тайно и побързала да охлади страстите на устремилия се към титлата „Зет на Камата” младок.

Двойката, между която на пръв поглед цареше приказна любов, преди броени седмици в един глас обяви, че се разпада. Вестта бе доста неочаквана, тъй като само дни преди това Мика в интервюта напоително разказваше, че има планове за скромна сватба на морски плаж.

В подкрепа на версията, че Мариана Стоичкова е влязла в ролята на прокурор в отношенията на дъщеря си, е фактът, че крахът настъпи седмица след нейното завръщане в София.

Футболната съпруга  ясно дала да се разбере, че все още не смята да става тъща и заповядала светкавична раздяла с безцеремонен тон по време на среща с Белославския плебей. Те се видели за последно в деня, в който Аръков и Мика обявиха раздялата си. Не е ясно какво точно двамата са си казали на четири очи, но думите й жегнали жестоко актьора с нежна и лесноранима душа.

„Казахме си неща, които не мога да преглътна”, споделя бившият кандидат зет на Стоичков. Предполага се, че скандалът е избухнал заради пари, с които Мика подпомогнала бизнеса на доскорошния си любим. Преди няколко месеца Иво Аръков имал големи проблеми с мексиканския ресторант, в който вложил скромния си хонорар от сериала.  

Заради ежедневните запои и разгулни нощи той рядко бил в състояние да наглежда заведението, в което бяха ортаци с  един от най-добрите му приятели. Последният обаче загърбил дългогодишната им дружба заради печалбарството и започнал да краде от общия  бизнес. В един момент  Аръков се усетил и двамата се скарали. Стигнали все пак до споразумение да се разделят, като това се случило и с финансовата помощ на Михаела Стоичкова, твърдят запознати.

Точно тази операция не се харесала на Мариана и пловдивчанката решила, че твърденията за меркантилния манталитет на актьора не са безпочвени. Родената в Града на тепетата майка и съпруга е известна с това, че брани като орлица имането на семейството. Тя била много прагматична и не толелирала безсмислените харчове и разточителството.

Склонна била да не забелязва нетипичната сексуалност и проблемите с алкохола на нежното гадже на дъщеря си, но не могла да преглътне погасяването на дълговете му с финикийските знаци на фамилията Стоичкови.

Въпреки, че Мика и Иво Аръков твърдяха, че любовта им е велика и те се обичат напук на обстоятелствата, а именно бедното момче и богатата наследница. Иво отричаше, че е с 25-годишната си приятелка заради благинки, парите на футболната легенда Христо Стоичков и възможностите и вратите, които се отварят пред него от една такава дружба и евентуален брак.

Уви, той може и да е успявал да заблуди жените в живота си до сега, но не можа да измами прагматичната Мариана Стоичкова.