DIANA M DIAN – ВЕСТИТЕЛКА НА ДОБРИ НОВИНИ

Политика

06-05-2014, 16:00

Автор:

Александър Йорданов

Всичко от Автора

Младите фенове на Краснодарския футболен клуб „Кубан“ са дали достоен отговор на самозабаравилите се пропутински сепаратисти и терористи в Украина. Това е клубът, в който играят и българските футболни национали Станислав Манолев и Ивелин Попов –капитан на българския национален отбор. Toва написа Александър Йорданов в профила си във Фейсбук.

Неговия статус можете да видите тук:
Младите хора от Кубан са реагирали на руската агресия в Украина. Написали декларация, в която казват:
„Ние, казашката младеж на Кубан, заявяваме своята подкрепа за УКРАИНА. След революцията от 1917-1922 г. нас казаците ни отделиха от украинците, разкулачваха ни, преживяхме унищожения, Гладомора, войната, репресиите и никога това няма да забравим. Продължителите на делото на чекистите днес грабят нашия край.
ПУТИН И ОСТАНАЛИТЕ КРЕМЪЛСКИ ДЖУДЖЕТА, си строят дворци, а нас ни обират ... Путинският режим се награби с 100 милиарда долара от олимпиадата в Сочи и готви следващите разхищения. Ние разбираме, че НАШИЯТ ГЛАВЕН ВРАГ СЕ НАМИРА В КРЕМЪЛ. Възрастните имат все ощебръмбари в главата, но младежта се събужда, осъзнава се и все повече се обръща към собствената ни история.
Ние осъзнаваме, че бъдещето ни не е с угнетителите от Кремъл, а с нашата историческа родина - ВЕЛИКАТА УКРАИНА. Революцията в Киев ни дава и на нас надежда и пример за подражание и ни вдъхновява за борба с путинския режим . Ние разбираме, че силите са неравни, затова и ЩЕ ОЧАКВАМЕ ОСВОБОДИТЕЛНАТА УКРАИНСКА АРМИЯ В ЗЕМЯТА НА СЛЪНЧЕВИЯ КУБАНСКИ КРАЙ.“
Чета това обръщение долетяло чрез вестителката на добри новини Diana M Dian и си мисля: КОЛКО Е МЪДЪР НАШИЯТ НАРОД, когато е казал: КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО!“