Мис Бони пощури родните звезди

Уникални бижута и аксесоари красят родни знаменитости

Знаете ли, че Борислав Соколов по-известен като гримьора Мис Бони е авторът на провокативния имидж и стил на Азис, същият човек стои  и зад екстравагантния лампион от кристали на главата, с който Василка се кисне в басейн в песента „Никой не може”.

Това не са първите творения на Артиста Бони, той твори  постоянно, за себе си, за свои приятели, за знатни съпруги и известни българки.

През последните месеци обаче Бони е подлудил родните звезди с автентични ръчно изработени обеци и аксесоари уникат. Певиците направо ги разграбват закупувайки по десетина чифта, а Бони се оплаква, че едва смогва на търсенето им.

За изработката само на един чифт отиват поне два дни. Бони използва естествени камъни, кристали, синци, мъниста, платове и кожи както и всякакви метали. Най-важното разбира се е, че винаги са само една бройка, уникални и нямат повторение, което ги прави ценни за автора и за притежателя им.

За красотите, които създава той казва: „Бижутата също имат характер. Моите пък си търсят Уникални характери.” и  допълва, че за някои дами, неговите бижута са тяхното облекло.

Сред гордите собственици на уникалните бижута са Емилия, Емануела, Лияна, Вили Сечкова и много други известни и красиви българки.