Кой, какво прави на първото Бг Мюзик Парти? (СНИМКИ)

Васил Найденов вдигна на крака публиката в препълненият столичен клуб

Най-важното, което се случи в столицата понеделник вечер бе, че родните поп звезди подкрепиха BG Music Channel.

Новата музикална телевизия направи грандиозна заявка за присъствие в ефира с бляскава премиера в столичен клуб..

Каналът ще е предназначен само за българска поп музика и обяви на висок глас, че ще бъде „Домът на българската музика”.

Премиерата бе уважена от почти всички имена от родния шоубизнес, поп икони, млади таланти, актьори, модели, тв и риалити звезди, медийни магнати и множество журналисти поляха старта на телевизията с обилно количество качествен алкохол.

На голямата сцена се изредиха плеяда модерни и неувяхващи музикални легенди.

Концертът започна с вечната „Моя страна, моя България” на Емил Димитров, видеото с което в началото на лятото телевизията стартира излъчването си.

БТР, които изсвириха "Защо" и най-новият си хит "Забравената нежност" дадоха началото на коцерта.

 

След тях на сцената се качиха още Д2, Ангел и Моисей, Лео, Били Хлапето, Лексъс, Кристо и Лора Караджова, Криско и Бобо, Румънеца и Енчев, Дийп Зоун, Устата, Мария Илиева, Графа, Любо Киров и още много други от любимите на много тийнейджъри бг изпълнители.

Гвоздей в програмата забиха дует Ритон с най-големите си хитове.

Кулминацията на вечерта беше Васил Найденов, който взриви публиката и вдигна на крака цялата зала. На премиерата присъстваха над 500 гости, чиито викове, браво и още заглушаваха акпелните импровизации на изпълнителя на „Синева”, а когато Кеца запя „Сбогом моя любов”, цялата аудитория започна да припява с него.

Изпълнителен директор на новата телевизия е Денис Касъмов, той посрещаше лично гостите на входа като спираше всички гости за фотографите.

Денис, който е син на Виктор Касъмов - собственик на Ара Мюзик и Фен ТВ се прочу покрай връзката си с фолк певицата Емануела

Виктор Касъмов прекара цялата вечер в компанията на PR гуруто Красен Кралев, с който обсъждаха стратегиите по налагане на новата медия на  телевизионния пазар. След старта на музикалната програма към двамата се присъедини и младият изпълнителен директор на телевизията - Денис Касъмов.

Програмата на музикалната телевизия включва единствено и само българска поп, рок, хип-хоп, R&B, естрадна и клубна музика. Медията обединява в своя ефир стиловото разнообразие на българската музика, като представя и подкрепя, както утвърдени, така и начинаещи артисти.

 

По време на партито, основната част от гост изпълнителите се криеха по гримьорните където се бяха отдали на раздумка с колегите си.

Мария Илиева бе приютила при себе си Графа, Любо, Криста и Лора Караджова и в същото време радостно посрещаше и други артисти появили се зад кулисите за да я поздравят и да си кажат наздраве за възраждането на българската поп музика. Разговорите в тази гримьорна неволно се завъртяха около предаването „Х-Фактор” и мненията за участниците, финалистите и кастингите.

 

Васил Найденов в компанията на своя партньор Ивайло пък беше събрал по-позабравени колежки, с които обсъждаше скандалите в шоуто „Музикална академия”.

 

Ветераните обсъждаха грозните панаири в предаването и как някои от ретро изпълнителите участващи в риалити предаването са се взели прекалено на сериозно, колко много се излагат като се само титулуват за „звезди”.

Тъй като гримьорните не стигаха да поберат всички участници в шоуто, много бързо млади и ново изгряващи звезди като Били Хлапето, Лексъс и Криско се омесиха с утвърдените Мария, Любо, Графа и вечните Васко Кеца, Катя и Здравко от Ритон.

 

Зад кулисите бе забелязан и басиста на ФСБ - Ивайло Крайчовски, председател на фондация Български Рок. Двамата с Красен Кралев обсъждаха политическата ситуация в страната на чаша отлежало уиски.

Сред гостите изпъкнаха и влиятелните бизнесмени Димитър Тадаръков и Арх. Калин Диков, Джуди Халваджиян, Сани Армутлиева, Наско Янкулов, Камен Спасов - собственик на клуботе "Брилянтин", мениджъра на модна къща "Агресия" Мая Асенова и други.

Вътре в залата пък режисьорите на музикални видео клипове Сашо Моллов и Валери Милев не спираха да се шегуват с младите и напористи старлетки, които пърхаха от щастие около Румънеца и Енчев.

Ангел и Моисей седяха на първите редове пред сцената заедно с колегите си от „Революция Z” и силно аплодираха всяко изпълнение.

Рут Колева трудно намираше общ език с колегите си и прекара повечето време сама с чашка в ръка оглеждайки се дали някои няма да я забележи.

Не остана незабелязано отсъствието на Миро, който може да е бил ангажиран или просто не смята да пуска клиповете си по тази телевизия.

Обилното количество безплатен алкохол бързо превзе публиката в заведението и скоро телевизионери, изпълнители и денсъри се отдадоха на бурни танци.

Опитното око на репортерите ни, забеляза и отегчения Стефан Илчев, който поседя около час и отцепи към най-близкия ресторант за да хапне.

Хубавецът Орлин Павлов пък изглеждаше посърнал, и като че ли още не е превъзмогнал раздялата с любимата си Яна.

Нина Николина и Калин Вельов бяха неразделни и поседяха за кратко, а китаристът Жоро Янев се забавляваше в голяма и весела компания от красиви момчета и още по-красиви момичета.

 

Някои от по-младите гости преминаха границата на поносимо количество кехлибарена напитка и се заклатушкаха почерпени и развеселени по масите.

Камерите на телевизията не изпускаха нито  миг звездите от обективите, цялото парти бе съпроводено с телевизионна реализацията, така че скоро ще можете да го гледате в ефира на BG Music Channel.

След полунощ част от компаниите се прехвърлиха в друго заведение където пяха караоке до ранни зори.