Подпалиха колата на автора на клипчето с голата и пияна Люба от „Авеню”

След заплахи и изнудване, обвинение в изнасилване последва и опожаряване на автомобила му.

Животът на 24 годишния Мариян Котев се преобърна след като пусна в интернет изцепките на голата и порядъчно почерпената Люба.
Неприятностите се превърнаха в част от житието на младия варненец веднага след като се разчу за бруталното видео. Той бе нападнат от приближени на пияната героиня от неговото филмче. Профилите му във социалните мрежи бяха блокирани и гларуса се принуди да прави нови.

Тогава първо Bulgariautre.bg публикува откровено интервю с потърпевшия Мариян Котев, чиято единствена вина, е че показа реалността случваща се по нашите чалготеки.

Мариян осъзнава грешката си, но не смята, че е в това, че е публикувал видеото, а съжалява затова, че е оставил да стане ясно, че той е автор и виновник за разпространението му.

Разказва за стотиците обиди и заплахи, които получава и се страхува за сигурността си:

„Голяма грешка беше, че качих видеото в профила си във Фейсбук, защото там имам към 5000 приятели и още около 1000 души се бяха абонирали за мен! Само за няколко часа имаше 12 000 споделяния! Беше ясно, че след като се разбере, че аз съм снимал, ще ми се търси сметка...”. 
Пред „ШОУ” варненският гларус разказва: „Знаех си, че този клип ще ми навлече само неприятности, но не съм предполагал, че ще се стигне чак дотам – да ме вкарат в схемата, в която се оказах!” и добавя, че десетките адресирани „любезности” до него от типа на: „Боклук”, „Пе***аст!”, „Глупак! Внимавай, ще те пребием! Ще те натрошим!”, „Ще те съблека чисто гол, ако те видя!”, му се виждат като детска закачка в сравнение с бруталния номер, който му спретнали. 
Мариян си го получава обратно, но не в лицето на някой здравеняк – близък или приятел на орезилената Люба, а в това на невинно русо девойче. „Такава конспирация ми спретнаха, че още не мога да се осъзная и не знам как да реагирам! Хванах се в капана на едно момиче, което ме намери чрез скайп, а после ме вкара в голяма беля” разказва Мариян Котев. 
Наскоро варненецът получил на скайпа си заявка за приятелство от страна на ефектна блондинка, мадамата го заговорила нежно, а от профила й грейнала ослепителна снимка на убийствено русо момиче.

„Заговори ми – как съм що съм. Аз я питах откъде ме е намерила, а тя ми каза, че научила за мен от скандала с тая Люба и ме намерила по скайпа. Това не е трудно, `щото нали се сещаш, че с моето име и фамилия – само двама сме такива”, обяснява Мариян Котев.

Двамата започнали да си разменят закачливи писания, като блондинката, която се представила с името Мая, била особено настъпателна в атаките си към скандалния варненец.

„Тя почна по едно време: много си хубав, много си готин.... Това, викам си – добре. Ама по едно време започна да ме разпитва за Люба и аз й викам: „По този въпрос не ме занимавай! Казвай конкретно за какво се свързваш с мен!”. И тя ми вика: „Ами много ме кефиш и искам да се видим”. Викам - хубаво... Ама само по снимки не им се връзвам аз и за това й казах да си пусне камерата. И вече, като я видях и на камерата, че е същата – веднага клъвнах! И гъ*а ми се отвори!... Мъжка му работа...”, разказва още 24-годишният плейбой. 

На следващия ден двамата се видели на секс среща в хотел, правили любов по взаимно съгласие, а ден по-късно блондинката започнала да го изнудва.

„Постави ми ултиматум. Каза ми, че или ще й дам пари – 10 000 лева, или ще подаде жалба в полицията, че съм я изнасилил! Направо не можах да повярвам какво се случва! Започнах да й говоря, че е сбъркала човека, но тя ми каза, че имала доказателства – била се освидетелствала и щяла да ме съди!”, разкрива прецаканият гларус. 

Той в крайна сметка успял да се справи със ситуацията докато, не последва поредното „наказание”, приятели на пияната и гола аматьорка стриптизьорка от „Авеню” – Люба запалиха новата му кола, която той още не е платил.