Любимите курорти на световните знаменитости

Къде обичат да почиват звездите

Когато американците почиват те го правят пълноценно, пътуват до далечни и екзотични места, качват се на круизни лайнери или пък се отдават на разгул и разврат в специализирани дестинации.

Знаменитостите зад океана също имат нужда от почивка и обичат да бягат от шума и папараците в най-спокойните и луксозни райски кътчета на планетата.

Къде отива една звезда когато иска да избяга за няколко дни? Ето някои от най-популярните дестинации, които привличат знаменитостите:

 

Сен Тропе, Франция - Тази френска плажна дестинация стана притегателен център за знаменитостите след като емблематичната кино легенда Бриджит Бардо се търкаля по пясъчните брегове на френската ривиера във филма „И Бог създаде жената”. Сега звездите превръщат в събитие посещенията си тук, където идват за да правят слънчеви бани на палубата на някоя луксозна яхта между скъпите обеди. Някои от най-модерните звезди в развлекателния бизнес като Риана, Кейт Мос и Виктория Бекъм се наслаждават редовно на крайбрежния град. Сред родните знаменитости почитатели на този курорт са фолк величието Азис, Мария и Петко Димитров.

 

Хамптънс - Пощенският код на този курортен град означава много изобилие и охолство. Грамада от знаменитости притежават имоти тук. Това място си е истинска детска площадка за богатите и известните. Самата Дженифър Лопес наскоро си купи скромна къща за 10 милиона долара. Не е известно български звезди да са се възползвали от лукса предвиден за задокеанските богаташи. 

 

Кабо Сан Лукас, Мексико - Не минава лято без папарашки снимки на звезди по бикини забавляващи се в Кабо. Трябва ви само един бърз двучасов полет от Лос Анджелис до един от най-красивите плажове на Мексико, което обяснява звездното нашествие тук. Джордж Клуни, Дженифър Анистън, Гуинет Полтроу са малка част от звездите, които не могат да се наситят на изключителните плажни къщи на самият бряг в Кабо.

 

Мауи, Хавай  - Звездите обожават този хавайски остров, защото това е „готов за употреба” плаж  и предлага уединение от папараци през цялата година. Някои от по-известните почиващи тук са Опра Уинфри, Уди Харелсън, Оуен Уилсън и Стивън Тайлър. Държавата дори промени законодателството си в посока за защита на знаменитостите от прекомерните набези на папараците.

 

Сейнт Бартс, Карибите - Изключителният Сен Бартелми, по-известен като Сен Бартс е отвъдокеанско владение на Франция в Карибско море.  Той е истински магнит за знаменитости. Топ списъка на двойките, които често се радват на луксозното скривалище на Антилите, сезон след сезон включва Джесика Алба и Кеш Уорън, Джей Зи и Бионсе и Марая Кери и Ник Кенън.

 

Остров Некер, Британски Вирджински острови - 74-акров остров, собственост не на някой друг, а на сър Ричард Брансън. Некер е курорт изцяло частна собственост, който побира до 28 гости в даден момент. Да кажем, че кралското семейство не са нещо ново за неговото крайбрежие.  

 

Бора Бора, Френска Полинезия - Знаменитости като Никол Кидман, Ева Лонгория, и Кристина Апългейт намират убежище в този шикозен атол, където можете да отседнете в луксозни водни вили построени на колове направо в океана. Истински рай. Говори се, че Валери Божинов довел тук Николета Лозанова за първи път след като му пристанала.