Най-плашещите джуки в българския шоубизнес

Булевард

17-07-2013, 20:26

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Устата трябва да е по-малка от лицето

Със сигурност жените в развлекателния бизнес трябва да изглеждат секси. Те правят всичко  необходимо за да подчертаят своите еротични форми, с което търсят определен сексуален интерес от почитателите си.

Много често обаче гърлите от родния шоубизнес прекаляват и предизвикват обратен ефект.

Вижте най-плашещите устни напомпани със силикон в България.

Джорджия

Разбираемо е учудването ви, много от вас не са чували това име, освен че има кръстен цял американски щат така.

Тази дама е по-популярна със скандалите си отколкото с творчеството си, но най-известна е със стресиращият размер на устните си. Фенове в социалните мрежи спорят дали в устата тя прилича на жаба или на шимпанзе.

Катрин Вачева

 

Е, и тази дама не е от най-известните, но пък има една от най-очевидните злоупотреби със силикон. Вачева стана известна на "света" след като обвини футболиста Орлин Орлинов в побой и тормоз. Дали шамарите на Орлинов или силикона на някой хирург е надул страшната уста не е ясно.

Черната Златка

 

Златка Димитрова си имаше перфектни устни, тогава тя реши, че иска още. Да обаче много хубаво не е на хубаво, поне аз така мисля в нейния случай.

Галя от „Сатен”

 

Бившата балерина на Слави е имала доста тънки устни на младини. В желанието си да придобият по-апетитен и сочен вид тя ги напомпва неведнъж. Никой не може да каже какво има в устните екс балерината, нито пък колко пъти иглата е играла по устата й.

Резултатите обаче са меко казано потресаващи.

Мария

 

Фолк звездата е една от първите която изпъкна с напращели устни. Всички са виждали нейни снимки с нормалната й уста дарена от майката природа, която може да бъде наречена прекрасна. За съжаление Мария се пристрасти към образа на напомпана секс бомба и поддържа умопомрачителен обем в устните. На мой въпрос защо си прави толкова голяма устата тя ми отговори: "Така се харесвам, много."

Лили Иванова

 

Още в миналия век се шушукаше за десетките пластични операции на примата. Всъщност това бяха само градски легенди. Лили се страхува от операции и никога не се е подлагала на никаква пластика. Преди време, по идея и под натиск на свои приятели,  се решава малко да уголеми тъничките си устни.  За съжаление крайният резултат не оправдава очакванията на Лиленцето и тя изпада в истерия. На излизане от кабинета на доктора Иванова ридае безутешно хлипайки: "Какво направиха с устата ми, обезобразиха ме...". Разбира след отминаване на оттока устата на певицата придобива по-естетски вид, но все пак ние си я харесвахме с оригиналната уста.

Глория, Дарина Калчева, Лияна, Алисия и Наталия Гуркова също прибягнаха до драстично уголемяване на устните, но техните не са така фрапиращо плашещи.

За финал ще кажа само едно. Момичета запомнете, устата трябва да е по-малка от лицето!