Ексклузивно: Почерпената Андреа си показа "катеричката" (СНИМКИ 18+)

Видимо опиянена от „любовта” на феновете Андреа се разкрачи брутално и ги зарадва

Читател на сайта Varnautre.bg, част от AMG Group, изпрати на редакционния ни имейл снимки на нашумялата поп фолк певица Андреа.

На фотосите направени преди време във варненски чалга клуб се вижда изпълнителката по време на работа в нетипична поза за певица на участие пред стотици зрители.

Тя е седнала на бара, качила единия си крак горе, а оскъдното й облекло не може да скрие почти нищо.

В тази предизвикателна поза любимата на Кубрат Пулев е разкрила перфектна гледка към чатала си и явно не се притеснява от насочените към детеродните й органи фотоапарати и телефони.

За нещастие на мъжката аудитория певачката не е забравила да обуе гащичките си. Черното бельо крие "извора на белоногата" от любопитните погледи, но пък развихря еротичните фантазии на воайорите.

Освен апетитния разкрач Андреа предоставя и разкошна гледка към напращялото си виме с потресаващо дълбоко деколте достойно за всяка дама практикуваща най-древната професия.

На друга снимка изражението й е многозначително и може да се тълкува по-няколко начина.

Първо можем да предположим, че някой висок тон от песента й я затруднява и лицето описва мъката по процеса на тоноизвличането. За съжаление всички знаем, че Андрейчето винаги пее на плейбек, тъй като "трябва да си пази гласа", така че това отпада като причина.

Втория вариант, който звучи и най-достоверно е звездата на бате Митко да се е почерпила порядъчно и това да усложнява контрола над лицевите мускули.

Това може да обясни и посядането върху барплота в опит да направи шпагат.

Някой ще каже, че просто е уморена от много работа и отегчена от раздаване на автографи и снимки с почитатели.

Едно е сигурно феновете в тази нощ са останали доволни, много доволни.

А варненските чалготеки продължават да предлагат еротични гледки на попийнали жени в HD формат.