Рут Колева "изчука" баскетболистчето Любо с надеждата да остане в Къртицата

Връзката на певицата с актьорчето Калоян вече е в миналото

Днес, 7 май, зрителите на TV7 решават съдбата на Рут Колева и Деян Донков в "Къртицата". Двамата са заплашени от изхвърляне заради хулиганските си прояви миналата седмица.

Рут Колева, която, незнайно как, изненадващо спечели наградата "Певица на годината" в наградите на БГ Радио в конкуренцията на доказали се български изпълнителки в момента се подвизава като звезда в шоуто "Къртицата" по TV7.

От предишните епизоди на предаването стана ясно, че Колева има секс партньор на име Калоян, който обаче не издържа на напрежението и няма да дочака "любимата" да излезе от "най-мащабната" продукция. Рут беше зарязана най-безпардонно от любовника си и това предизвика истински емоционален срив у психиката на младото момиче.

Междувременно от няколко седмици снажното спортистче Любо, част от гражданската квотата в играта упорито ухажва певицата, след като първоначално се бе насочил към бургазлийката Марина (тя обаче не блести с титлата "Певица на годината"). Няколко дни по-късно обаче сваляча се окопити и намери по-лесна и апетитна плячка в лицето на разстроената и лутаща се в чувствата си Рут.

Тя пък от своя страна, след като стана ясно, че е заплашена от изгонване от базата заради хулиганско поведение и нарушаване на правилата на шоуто, реши че една страстна любовна история ще накара зрителите да я спасят и да я оставят да довърши договора си с продукцията. Певицата има какво да губи ако я изгонят - тя ще пропусне всички материални ползи от участието си в предаването, като основно това е нейният хонорар. Така след двуседмичните атаки на Любомир Рут омекна и се разцелува страстно с него точно на Великден. Но нека не избързваме, всичко по реда си.

Любомир видимо е сграбчил с две ръце стратегията си, че само гореща връзка с друг участник от предаването ще затвърди позицията му в шоуто. Незнайно как от дразнител търговищкия бек се превърна в любвеобилно пале търсещо ласките на рижавата джазгърла.

За Великден участниците в шоуто получиха шанс да отидат на църква в Нови Хан, а след службата всички от групата се чукаха с яйца.

Именно това се оказа и първото чукане на Рут и Любо. След молба да останат за малко насаме двамата се отделиха от групата и се награбиха в страстна прегръдка придружена от още по-страстна и сочна целувка. После двамата  се погушкаха малко в хамак разменяйки си нежни ласки преплели телата си.

Ден два преди това, Любо си извоюва възможността да спи в кревата на Рут като спечели учудващо лесно игра на джаги срещу певицата, като залога беше да споделят едно общо ложе през нощта.

Стратегията на дългуча обаче бе разконспирирана от Велислава, която е убедена, че всичко от държанието му е стратегическа игра и бившият кадър на Сашо Диков не си пада истински по певицата, няма никакви чувства към нея и още повече някакви сериозни намерения. Варненката изтъкна ясни доводи и припомни хронология на държанието на Любомир, с което показа ясно антипатията си към него.

Разочарована, че е захвърлена като непотребна стара кукла, бургазлийката Марина, която беше обект на баскетболните набези на Любомир Жечев от Търговище в началото, също е наясно с играта му и безспирно, настоятелно и иронично му задава риторични въпроси от рода на: "Любо, ти обичаш ли Рут?", "Как така бързо смени любимката си и от мен за ден се прехвърли към Рут?" и други подобни, на които Дон Жуан на базата отговаряше с нелогични и по детски оправдателни отговори.

Явно любовната история "Любомир - Рут" е взаимно изгодна и за двамата и тя ще гори докато трае шоуто или докато Рут излезе от играта а това може да се случи още днес.

Вярвате или не в романса между Любо и Рут ще стане ясно тази вечер.