Приказка за кака Жени и баскетболистчето Любчо?

Кугърката е хвърлила око на жребчето, смятат в шоуто "Къртицата"

Шефката на прословутата модна агенция "Визаж", която се подвизава като участник в шоуто "Къртицата", определено харесва Любо, това споделиха пред Bulgariаutre.bg хора от шоуто.

Още при първия им сблъсък възникна съмнението, че любителката на свежата плът се "сджафка" с младежа именно защото го харесва, както първокласник - съученичка.

По време на вчерашният лайф стана ясно, че макар и уж да не понася младото агне, модната шефка все си намира причина да се завърти около него.

Безпардонният младок пък се зарежда с енергия докато дразни известните хора и по-специално Калканджиева. Усещайки, че тя го желае той предизвика ревността й като флиртува най-демонстративно под носа й с много по-младата и сексапилна бургазлийка Марина.

Порядъчно почерпена след сватбата на Емануела, кумата пак се натресе на Любчо и започна непотърсен диалог с него. Той обаче бързо я "нахрани", при което модната "икона" загуби ума и дума. Малко по-късно в спалнята тя зарида с крокодилски сълзи, едва ли защото е засегната от думите му, а може би оплаквайки факта, че хлътва неконтролируемо по всяко младо лъвче, което се завърти пред погледа й.

Огорчена от факта, че високият млад мъж с кривия нос, не е впечатлен от професионалните й постижения, и не се респектира от известността й, кръстницата на модната индустрия в страната изпадна в нервен срив и прибягна до успокоителните прегръдки на останалите жени, присъстващи в спалнята. Разстроената Женя напои с манекенските си сълзи раменете на околните, търсейки утеха.

Освен тази сърцераздирателно комична сцена, готови да захранят зрителите и "жълтата" преса с ударна доза интриги, любезните редактори на "Къртицата" предоставиха една още по-пикантна ситуация от ежедневието на "кака" Жени и малкия Любчо.

Случката се развиваше в спалнята, "каката" потърси сметка на Любчо за безочливото нахлуване в женско легло, но за съжаление на "кака" не нейното, а на чаровната лолитка Марина.

С думите "Представям си как правиш секс..." детската възпитателка тръгна по стръмното нанадолнище към дъното, но понеже се беше засилила, спиране нямаше.

"Ако ми влезеш така в моето легло...", в този момент младият сеирджия беше на седмото небе и демонстрира задоволството си с шумна уригня, предвождана от думите: "Ако вляза в твоето легло...".

Ако в този момент можеше да се измери влагата в луксозните гащички на "каката" тя със сигурност щеше да се конкурира с екваториална влажност по време на дъждовния сезон.

Според водещият Митко Павлов, коментиращ случващото се в студиото, "До края на шоуто тези двамата ще правят секс".

Аз не съм сигурна, че това ще се случи, но май на Жени много й се иска.

Ако все пак "кака" срещне Любчо, след като шоуто свърши, в болната ми психика изниква следната история с много весел край.

Двамата главни герои се оказват на парти, например по случай края на сезона.

"Каката" е с по-младият си съпруг, но го отпраща да наглежда детето, с което си осигурява самостоятелност за определен период от време. Остава сама, обръща две три чаши вино за кураж, отива и се слага за пореден път, там където винаги е искала да "разцепи мрака"... Все пак Той е по-висок от мъжлето й, а може би и по-надарен? Да не забравяме старата приказка за височината, големия нос и размера на обувките.

Но, да не издребняваме с непотвърдени митове и легенди.

Та "кака" се увърта около "бай **й" с надеждата, че най-накрая ще си докаже, че все още е обаятелна и не чак толкова повехнала колкото пише "жълтата" преса. Освен това тя е сигурна, че злобните заяждания на младока са били само за пред камерите, и че когато никой не гледа той ще е готов на всичко за скочи в кревата с нея и да разоре изоставеният й бостан.

Разбира се "първокласника" не губи нито минута и се навива на офертата: "страстна нощ" с неувяхващата шеста по красота на планетата...

Двамата се усамотяват, тук може нашата историята да се разклони по два пътя, в зависимост колко свободно време за мърсуване си е осигурила "кака". Ако е малко, в което силно се съмнявам, то ще има страстна десетминутка в автомобил с повтарящи се цифри на регистрационната табела, ако обаче благоверният й е по-доверчив от допустимото, нощта може да завърши чак по обед в евтина хотелска стая в покрайнините на растящата, но не старееща столица. И в двата случая развитието на тази история е следното:

"Кака" като истинска професионалистка промотира преливащ "вискозитет" с луксозно бельо, извива гръб и демонстрира стегнато макар и целулитно седалище.  Награбва младежа и както сестра от "Пирогов" търси пулса на мъртвец, опипва в мрака чатала на дългуча, търсейки туптяща вена. Усеща твърдата "внушителност" на ситуацията и за малко да се удави в собствената си слюнка.

Вече доказал преимуществата си, неуспешният баскетболист най-безцеремонно се изправя с думите: "Сори ама не ми става от тебе..." закопчава дюкяна, в който е вкопчена луксозната ноктопластика на "кака" и победоносно напуска "игрището".

Той вкара "тройка" от центъра. Край, при това весел.