Защо всички мразят Николета?

Плеймейтката смята, че всички й завиждат и затова не я понасят

Много хора не харесват Николета Лозанова, според някои е надута, според други е повърхностна, трети смятат, че е златотърсачка с нисък морал.

Думи като неграмотна глезла, тъпа лигла, жалка позьорка, евтина фръцла и ужасна претенция са най-меките определения, които може да чуе за себе си "Голата Маха".

Самата Николета ненавижда хората, които я плюят и никога не пропуска възможност да им държи сметка за мнението им, но само на четири очи. Пред обществото обаче, тя играе образа на мила и добра и избягва всякакви конфликти, основно по съвет на Азис.

Именно на нещо подобно станаха свидетели зрителите на ТВ7 по време на снощния лайф на "Къртицата".

Отдавна е ясно, че Жени Калканджиева, която стана известна и направи кариера по изключително сходен начин като Лозанова, не може да понася своята последователка.

Бившата "Мис България" неведнъж е показвала презрението си към Николета и момичетата като нея, сякаш самата Жени не беше до скоро една от тях.

Та нейният успех по всяка вероятност е пример за тези момичета. Необяснимо е раздразнението и нетърпимостта й към по-младата и свежа плът, пъплеща по стръмния баир на "славата".

Със сигурност и новата "кариера" като тв водеща на НиЛо вбесява още повече избухливата "визажка". От няколко дни Божиновица се изживява на водеща в дейли епизодите на "Къртицата".

Сама тя никога не е крила, че това е една от мечтите й. Предполагам, че другите й блянове са били да стане известна и богата като се омъжи за богаташ, може би футболна съпруга, да има Ферари и да бъде фолк певица.

По време на снощното живо предаване стана ясно, че Лозанова е в нажежени отношения и с друга тв "легенда" – Жана. Бившата адреналинка се изявява като водеща в същата телевизия от известно време и коментарите й в предаването "Къртицата на светло" никак не са се харесали на съпругата на Валери Божинов.

Двете се опитаха да кръстосат шпаги и да се изяснят, но Николета не пожела да говори, а дружката й Азис се опита да й адвокатсва.

Едва ли някой може да обясни защо "хрисимата" Николета винаги е в центъра на скандали и раздори, още помним тежките думи, които си разменяха с Алисия, след това разпиляха брашното и с русата Златка, Андреа, а сега сагата продължава с Калканджиева и Жана.

Може би всички й завиждат, и какво от това, невъзможно e обаче всички да говорим, колко е умна, мила и талантлива....

Оставям на вас да отговорите... Защо всички мразят Николета Лозанова?