Екслкузивно! Никола на Емануела първо пред Bulgariautre.bg

Съпругът на фолк певицата Емануела за тежките думи, любовта и семейството в първото си интервю

Разговарям с Никола, непосредствено след завръщането му от студиото на "Къртицата" в Нови Хан.

Здравей Никола, как си обясняваш думите на Емануела за теб и твоите родители?

- Не мога да си ги обясня, това не е тя, това не е Емануела, не мога да проумея какво може да я накара да каже подобни неща...

Всичко това, което тя казва, истина ли е?

Това са пълни глупости, няма нищо такова, семейството ми никога не се месило в нещата ни, тя просто прекалено много вярва на думите на хората и на това, което й говорят. А, говори за мен така, защото угаждам на всички нейни капризи и желания и изпълнявам всичко каквото поиска.

Е, да но от къде идва всичко това, вие сте 2 години заедно, тя те познава много добре?

- Тя има постоянна нужда от емоции, не може да живее спокойно, трябва винаги да е на ръба, а тази й черта в комбинация с напрегната обстановка в базата я изнервя още повече, тя е много импулсивна и знам, че съжалява за думите си.

Сигурен ли си, че съжалява? Извини ли ти се?

- Не, не ми се е извинила защото с теб си говорим веднага след връщането ми от Нови Хан и още не съм я виждал насаме, но утре ще я видя и съм сигурен, че ще ми се извини, а предполагам и на близките  ми.

А ти прощаваш ли й? Нима ще преглътнеш тези обиди?

- Аз я обичам, такава каквато е, не мога да й се сърдя, макар че всичко това с тази "Къртица" ми дойде много в повече. Никога не съм искал да се показвам пред камерите, когато чух тези неща, веднага скочих и тръгнах за студиото. Наранен съм, разбира се, но и за миг не спирам да си повтарям, това не е жената която познавам, имам чувството, че в това шоу са й промили мозъка.

Знам, че отказваш всякакви интервюта и благодаря, че се съгласи да говориш единственно пред Bulgariautre.bg. Наясно си, че след появяването в студиото и с постъпката си стана любимец на всички жени, ти разплака хората в студиото и сигурно пред екрана с думите си, макар и да се чувстваш наранен. Дали Емануела ще оцени това?

- Да, веднага усетих симпатиите на жените около мен, и от екипа, и от разни други журналисти наоколо, сигурен съм, че ще има много кандидатки за мястото на Емануела в сърцето ми, но няма как да стане, аз съм женен за жената която обичам, обичам детето й, и ще се боря със зъби и нокти, за да я задържа, няма да се откажа от нея каквото и да стане. Съжалявам момичета, аз съм семеен човек и държа на семейството и съпругата си.

А, дали тя все още те обича?

- Казах ти, това което видяхме не е тя, сигурен съм, че ме обича и не мисли това което е казала.

Кое е семейното ви жилище в момента, понеже тя каза някой от екипа да ти се обади да се изнасяш?

- Имаме няколко апартамента на разположение, в момента сме в един от нейните.

Карате ли се често?

- Не, много рядко, само когато тя е нервна.

Значи живеете щастливо? Да разбирам ли, че ще има сватба?

- Ами, май ще има или поне ако зависи от мен, аз казах - ще направя всичко което поиска, както съм правил до сега.

Всичко, което поиска? А, ако поиска да се разделите?

- Това не мога да го позволя и не вярвам, че ще го поиска. Но ако се стигне до там, ти първа ще научиш.