Гейове се радват на голия Божинов (СНИМКИ)

Футболни фетишисти събират голи снимки на футболисти в специализирани блогове

В мрежата се намира по-лесно гол Божинов отколкото гол на Божинов!

 

Чисто "травеститското" ми любопитство ме накара да потърся някоя по-разголена снимка на Николетиния мъж. Задавах си въпроса какво толкова не могат да му разделят двете с Алисия, може би нещо, което не се вижда с "невъоръжено око" и се крие някъде на педя под катарамата на скъпия му колан.

Оказа се, че в мрежата могат да се открият много фотоси на българския жребец по бели и друг цвят гащи. Цветовете всъщност варират от бяло, през черно, до синьо.

Валери може да се конкурира с Николета по количество "еротични" снимки, а със сигурност почитателите на голото му тяло са повече от тези на жена му.

В интерес на истината повечето снимки са събрани в сайтове и блогове посветени на футболисти, щракнати по гащи в съблекалните и посещавани предимно от хомосексуални интернет потребители.

Изобилието от картинки показва Валерката, който явно обича да се разсъблича, в съблекалнята, по време на медицински прегледи, масажи и дори по гащички на терена в изблици на радостен стриптийз. Снимките са доста стари. Всъщност няма как да има нови такива, тъй като и самия Валери не помни кога за последно е стъпвал в съблекалнята на някой отбор, виж друго е по сепаретата на чалга клубовете, но там няма как да се разхвърля по слипове.

Явно родният футболен талант се гордее много с бельото си и това което крие вътре щом толкова безсрамно и самодоволно се усмихва от голите фотографии.

Снимките със сигурност предизвикват обилно слюнкоотделяне и спонтанна и не чак до там ерекция сред множеството любители на това, което се случва във футболните съблекални.

Сигурно благоверната му Николета е свикнала с гей набезите над нейния мъж и не им обръща внимание, след като най-близката й дружка Василка не спира да се облизва постоянно около него.

Излиза, че има хора които се интересуват повече от гол Божинов отколкото от гола на Божинов.

При разлистването в Google потърсих и подобни снимки на Берба, все пак неговият "бейби фейс" е причина за мокрите сънища на не един или двама футболни фетишисти. Уви, ударих на камък. Оказва се, че Митко крие голото си тяло, цвета на бельото си и това колко издуто е то.

Дали просто е срамежлив или предпочита да изпъкне с футболни умения, а не със снимки по гащи?! 

Не открих подобни снимки на други известни родни ритнитопковци като Ники Михайлов и Благо Георгиев, явно Валери се е превърнал във футболен гей идол.