Бионсе и топ 5 на най-добрите й изпълнения на живо (ВИДЕО)

Едно много кратко припомняне на най-добрите изяви на Бионсе

Супер Боул изпълнението на Бионсе в полувремето или това, което футболните специалисти нарекоха историческо прихващане на НФЛ, е нищо повече от спиращо шоу. Буквално, спиращо. Тя ни спря дъха, а после спря тока в Супердом след китката от хитове, които Бионсе изпя, ето това се случва когато я карате да пее на живо в Америка, тя ви спира футбола.

"Това е ТВ шоу на живо, най-голямото шоу в Америка и има толкова много неща, които може да се случат и Бог бе на моя страна", каза певицата. Кевин Фрейзър от екипа й пък споделя: "Да знаете, аз съм много, много щастлив, че мина добре и тока не спря по време на изпълнението й".

Въпреки че това е първият път, в който Бионсе ни оставя на тъмно с таланта си, тук са подредени пет други нейни изпълнения, които също така могат да отрежат кабела на какъвто и да е лаптоп или екран на мобилен телефон, на който ги гледате.

1. "Crazy In Love" от нейния, I Am ... World Tour

Нека просто да се знае. "Crazy In Love" е първият солов сингъл на Бионсе и остава най-успешен засега. Ето от тук тръгва смисълът на нейното фънки звучене, това видео доказва, също така показва колко далеч тя стигна като изпълнител и как парчето става все по-добро с годините.

2."Run the World (Girls)" на Billboard Music Awards 2011

Вокалист. Танцьор. Артист. Виртуоз в изразяването на емоциите с лицето си. Бионсе добави „соул сайкъл” инструктор към все по-нарастващата си автобиография с този плувнал в пот и пълен с адреналин перформанс на "Run the World (Girls)", в който участва армия от над петдесет Бионсета и си остава абсолютен хит. Клонирането във видеото подсилва ефекта от нуждата за повече „кучки” в нейн стил.

3."Halo" - акустично изпълнение в Националната университетска болница в Сингапур

По време на плейбек фиаското, някои хора поставиха под съмнение гърлото на „Бей”, замълчете и вижте това видео. Без армията от бек вокалистки, трещяща пиротехника, или властна хореография, виждате певицата, използваща основния си инструмент - гласа си.

Да цитирам кралицата, "Някакви въпроси?"

4."Love On Top" на MTV VMAs 2011

Бионсе изпрати тази искряща чувствена песен в стратосферата, а и тогава, в последния кадър от изпълнението, тя разкри, че е бременна.

Да обобщим: Бионсе може да изпее всички тези ноти напълно в унисон, качена на 10-сантиметрови токчета, докато е бременна, а някои наши певици не могат да ходят и да си свалят сакото в същото време.

5.Супербоул XLVII, по-известен като Екстра ординарната Бионсе I

Този списък трябваше да покаже пет изпълнения, различни от Супер Боул, но към края на материала разбрах, че просто ще е светотатство. 15-минутното изпълнение, представено в стил „Най-големите ми хитове”, събираше парче по парче най-добрите песни на певицата подредени метафорично.

Хореографията на "Single Ladies" включваше изстрелването на Кели Роуланд и Мишел Уилямс от мантията на Земята, придружено от изригване на лава и разпръскване на скали, пехотата от Бионсета, разпиляна навсякъде коса и много глас, разбира се.

Качването на видеото в мрежата се забави с ден два, предполагам, че това е защото за първи път интернет е трябвало да се уверят, че има достатъчно мощно електрическо захранване по мрежата.

Но вече мощностите са подсигурени и вие безопасно можете да гледате това видео!

Просто отворете очи и го преживейте с всичките си освирепели сетива...