Десет неща, които не знаете за 91 годишната Бети Уайт

Архив

18-01-2013, 07:29

Снимка:

ABC

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

На 17 януари бе деветдесет и първия рожден ден на Бети Уайт!

Това което може би сте чували е, че тя е една от най-щурите бабки на ТВ екрана, тя е актриса, певица, комик, автор и е един от най-ярките персонажи в историята на американската телевизия.

Удостоена е със звезда на славата, седем награди ЕМИ и още 20 други номинации. Тя е активен защитник правата на ЛГБТ общноста. Истинска гей икона.

А сега какво може би не знаете за звездата от сериала „Жега в Кливланд”

1. Бети Уайт е мега маце: Назад във времето когато актрисата е позирала гола за гореща фотосесия. В своя разцвет, Уайт е била с фигура на Мерилин Монро. Старите снимки могат лесно да се намерят в Интернет.

2. Кариерата й започва с масло: първият удар на Уайт е главната роля в реклама за Масло Parkay. „Тя е гладка и има добър вкус...” Точно като Бети?

3. Никога не учила актьорство: Истински природен талант, скъпа!

4. 120 актьорски образа: 100 телевизионни, 20 роли във филми, и още на път да се случат. От "Златните момичета" до озвучаването с гласа й на  "Кралят на хълма", актрисата е изградила доста богата, творческа биография през годините.

5. Вегетарианка: Тази баба не слага месо в устата си. Не в този смисъл, моля ви. Бети е вегетарианка в продължение на 30 години. Съдейки по разпръскваната енергия в такава възраст, може би е открила извора на младостта.

6. Пластична хирургия: Бети призна, че си е направила пластична операция, преди да участва в "Златните момичета". По ирония на съдбата, шоуто е трябвало да покаже  жени стареещи достойно и естествено.

7. Трима мъже: Актрисата е била женена три пъти. Падналите войни са Алън Лъден (починал по време на брака им), Лейн Алън (разведени), и Фредерик Р. Баркър (разведени). Сега тя е свободна и готова нови завоевания.

8. Последната от своя вид: Тя е най-възрастния член на оригинала "Златните момичета" и е единствената все още жива.

9. Винаги Гореща: Родена в Чикаго, Бети се премества в Лос Анджелис в ранна детска възраст, на две години. Учи в гимназия в Бевърли Хилс, където печели конкурс за най-красива ученичка.

10. Тя е все още гореща