Как да въртиш гаджетата като Емануела (в 11 лесни стъпки)

Всички обичат Емануела, така че защо да не въртиш гаджетата като нея?

Не, че е кой знае какво или пък има голямо значение, но в случай, че искате да моделирате любовните си истории като истинска изкусителна прелъстителка ето един бърз компресиран съветник:

1. Водене на "преговори за сключване на споразумение": Това може да бъде направено чрез SMS или Фейсбук, или дори в „заседателната зала”, заобиколена от "твойте хора" на конферентен разговор с "неговите хора".

2. Сигнализирай жълтата преса: Бъди толкова неясна и / или "хванати в момента" колкото е възможно.

3.Направи комуникацията си с него публично достояние: Купи си смарт фон, по който да си чатиш с него постоянно. Това ще помогне да се продаде историята. Но помни да не пишеш нищо, от което  ще се чувстваш некомфортно в текстовете за песни написани по-късно.

4. Бъдете „забелязани заедно на публично място”: Отидете заедно в най-пълния мол, това място не е само за простолюдието и звездите ходят там. Принцесата на поп фолка също може да се наслади на разпродажбите. Колкото по-дълго обикаляте магазините с намаления, толкова повече ще карате другите да страдат и едновременно с това ще изглежда, че нещо не е наред, освен това ще пратите жълтата преса за зелен хайвер.

5. Участвай в ток шоу без да разкриваш подробности, но да се избегне "Горещо". Тази руса клюкарка Венета винаги ще се опита да те подмами да разкриеш нещо.

6. Премести се да живееш у тях: Само защото вашите взаимоотношения са склонни да имат продължителност на живота около три седмици, не позволявай това да те възпре от задълбочаването в нещата.

7А. Отиди в мола отново: Ако имаш излишни пари за харчене обикаляй и пазарувай безразборно, това значи, че очевидно правиш нещо нередно. Ако гаджето ти не иска да дойде, накарай го така или иначе!

7Б.Обяви дата на сватбата: Чудесен начин за нажежаване на атмосферата и привличане на още повече внимание. Така гарантирано ще предизвикаш завистта на колежките, а след раздялата ефекта ще е бомбастичен.

8. Скъсайте: Този момент е от решаващо значение за писането на песни. Постави разтроено, многострадално изражение на лицето си и си води бележки, ако е необходимо.

9А. Пусни тъжен баладичен хит разбивач на класации: "Попитай за мен", "Всичко се връща" или "Само за Мен" например...

9B. Участвай в ток шоу и разкажи всичко: Тук е момента да изложиш всички пикантни клюки около тази връзка и да обясниш на кого е посветена тази песен, наистина. Направи го!

Накарай Митьо Картофа, Жоро Балъка, Ванко Хеликоптера, Кольо Камбоджанеца, Сашо Бентлито (посочи името тук) да съжаляват за момента, в който някога са те напуснали. Ти си по-добре, така или иначе, момиче.

10. Никога, никога, никога не се събирайте отново заедно ... като никога.

11. "Започни отново": Повтори стъпки от 1 до 10, колкото пъти е необходимо. Никоя раздяла не е толкова лоша, че да не може да се възстановиш от нея.

И както пее Емануела: " Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш, но ще е късно, пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща!."