Истината за Цеце Орешкова

Архив

02-12-2012, 16:54

Снимка:

Биг Брадър

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Big Brother разрева Пацо, разкри че фен N1 е мираж

ББ лъже!

Цеце Орешкова се съблякла за 30 евро

Ще има ли скоро секс в къщата

Според хроникьорите чифтосването скоро ще е факт.

Вече две седмици в къщата на шоуто Биг Брадър се вихри фиестата на бившите съквартиранти и няколко нови екземпляра. За сега единствения изгонен е Сани, финалист от Х-Фактор. В момента номинираните са точно шест и в понеделник ще стане ясно кой ще си събере куфарите.

Между ръгбиста Боби и манекенката Цеце се зараждат романтични отношения, не без помощта на всевиждащият брат, който като добрата лилава крава е майстор в сближаването.

Видяхме, че Цецето е готова да скрие топката на бате Боби, а той с вече отработена тактика играе ролята на недостъпен и безразличен мачо с недовършена татуировка.  Разплаканият Миро пък страда защото подхода му не успя да грабне вниманието на единствената свободна жена в къщурката. А на всичко отгоре брадърчето се подигра с него и го пусна да запълни дупката от липсата на Радо прашката. Мирослав бе принуден да разхожда дупе из къщата само по листо и обезкосмена задница.

Това което обаче все още не знаете е, че истинското име на кльощавата Мис БЮРМ е Цветанка Орешкова. При влизането на Цецка в шоуто тя бе представена като участничка в риалити шоу за манекени “Fashion stage”. Търсихме много упорито информация за подобен формат, но така и не открихме нищо. Явно въпросното модно шоу е или засекретено или е предаване фантом, поредната лъжа на Биг Брадър.

Самите съквартиранти също се питат от къде се пръкна Мис Неготино в риалити шоуто и как са попаднали продуцентите точно на нея, ще ви кажа как, намерили са я в сайта за красиви момичета „Джентълменс чойс”.

Междувременно измамите на продуцентите продължават, рекламираното като 24 часа он лайн излъчване на живо срещу 4,80 лв. с ДДС в интернет трудно събира повече от час - два реално предаване на събитията в къщата на ден.

Злите езици в София заподозряха машинация и с влизането на зрителят Стоян Дудов. Някой клюкари докладваха продуцентския избор доста преди влизането му в играта. Според тях Стоян е вкаран не без допълнителна помощ и той определено не е бил истинския избор на зрителите.

Междувременно ръгбиста Боби е със странна лепенка на веждата, не е ясно какво му се е случило, дали е имало юмручен спор с някого или просто това е още една част от седмичната мисия „Да и Не” ще стане ясно в понеделник.