Време е за лазерни процедури

Есента и зимата са най-доброто време за подлагане на всякакви разкрасителни процедури с лазер.

Ако някой ви каже, че е безопасно да се подлагате на лазерна епилация или пилинг през лятото, то той не ви е излъгал, но ако ви е спестил факта, че трябва да си седите в къщи и да не се показвате две седмици на слънце, то със сигурност не ви мисли доброто.

Истината е, че не трябва да се излагате на слънце поне седмица преди процедури с лазер и поне две седмици след това. Именно по тази причина сега е най-удобния момент да се отдадете на обезкосмяване, подмладяване, отстраняване на белези, капиляри, татуировки и т.н. посредством лазер.

Съветите ни са да подберете много добре клиниката или студиото където ще се подложите на тази безопасна на пръв поглед процедура.

Най-добре не се подвеждайте по реклами и промоционални цени. Избирайте мъдро и внимателно в изобилието от предложения. Най-лесно е да попитате с какъв апарат работи избраното от вас студио и да го проверите в интернет. Така със сигурност ще се запознаете подробно с възможностите и качеството, ще разберете кой е производителя и дали апарата е от ново поколение.

Следващото много важно условие е процедурите да се извършват от квалифициран лекар дерматолог с опит. Той трябва да определи правилно точния тип на кожата и окосмяването ви за да постигне максимален ефект.

При епилирането клиниките могат да гарантират 80% успех, понякога хормоните, пигмента и други фактори могат да попречат на 100% обезкосмяване.

Качествените апарати много успешно отстраняват капиляри, брадавици и бенки. В тези случаи успехът е на 100% гарантиран.

Подмладяващите процедури като фракселен пилинг и стягане на кожата на лицето са много ефективни и студените месеци от годината са най-подходящи. Разликата между химическия и лазерния пилинг е в това, че излющването на кожата е много финно и незабележимо в сравнение с химическия или билковия пилинг при, който кожата се излющва на големи люспи лицето изглежда като печено безкрай на слънце.

Тези процедури видимо подмладяват и облагородяват кожата на лицето, отстраняват фините бръчки, стягат порите и правят лицето искрящо от младост.

Относно татуировките, апарата трябва да е специализиран, не всички лазери могат да отстранят „мастилените щампи” по тялото ви.

Ако отдавна планирате някакви лазерни процедури, сега е точния момент.