Кралев: Нов скок на цените предстои да удари гражданите при управлението на Радев - bulgaria.utre.bg

Кралев: Нов скок на цените предстои да удари гражданите при управлението на Радев

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
12 октомври 2021, 20:02 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    архив

Държавата изпусна ковид ситуацията, със същия маниер “изчегъртващите” потопиха кораба “Вера Су”, написа той във Фейсбук

Oт фейсбук профила на Красен Кралев

Новините от днес в Служебната държава на Румен Радев:

Публикувани документи доказаха, че през цялото време на своето пребиваване във властта като служебен министър на икономиката Кирил Петков е бил такъв в нарушение на Конституцията. И това е било известно на министъра на правосъдието на Румен Радев. Самият Янаки Стоилов признава това в свое становище до Конституционния съд. Българският президент също съзнателно е нарушил Конституцията, назначавайки за министър човек, който гази Конституцията. Кирил Петков умишлено е подписал декларация с невярно съдържание. Лидерът на “почтените” е декларирал, че отговаря на условията да бъде български министър, въпреки че бил напълно наясно, че има канадско гражданство към момента на издаването на указа. За това би трябвало да му бъде потърсена наказателна отговорност!

Днес има 3471 новозаразени с COVID български граждани и 157 починали. Средно 80 човека на ден умират в България от коронавирус. Преди месеци предупреждавахме, че бездействието на служебния кабинет ще доведе до увеличаване на смъртните случаи. Тогава, когато здравният министър Стойчо Кацаров предпочете да отиде на море, усмихвайки се ехидно. Усмивката не слиза от лицето му и сега.

Държавата изпусна ковид ситуацията, със същия маниер “изчегъртващите” потопиха кораба “Вера Су”. След дългото и мъчително бездействие на правителството на Румен Радев корабът потъна, екологичната катастрофа е неизбежна, българското море е отровено.

Бизнесът излиза на масов протест на 19-ти октомври. Причината е рекордното повишаване на цените на тока. Това съобщи председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев.

Служебният кабинет пое нов държавен дълг от половин милиард лева под формата на държавни ценни книжа. Така новият дълг от началото на годината достига един милиард и 800 милиона лева.

Тази вечер в 20 часа токът на борсата ще струва 567 лева на МВч. При управлението на Бойко Борисов цената на тока беше между 70 и 100 лева лева.

Нов скок на цените предстои да удари гражданите при управлението на Радев. “Булгаргаз” ще поиска увеличение на цените на природния газ от 1 декември с 13 %!

И това е само за един ден !Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета