Нанков: Цялата отговорност за липсата на напредък по “Хемус” е на МРРБ - bulgaria.utre.bg

Нанков: Цялата отговорност за липсата на напредък по “Хемус” е на МРРБ

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
09 септември 2021, 17:15 | bulgariautre.bg
  • Снимка:
    Фейсбук

От фейсбук профила на Николай Нанков

Срокът, който си бяхме поставили за довършване на цялата автомагистрала “Хемус” - 2024 г., беше напълно реалистичен. Законно. Не каквито внушения прави правителството на Радев в стремеж да оправдае безсилието си. Не е вярно и че строителят е анонимен и качеството ще е гарантирано ниско. Изпълнител е “Автомагистрали” ЕАД, има и избран строителен надзор. Цялата отговорност за липсата на напредък по “Хемус” е на МРРБ.

Явно от пресконференции не им остава време да създадат организация и да завършат процедурите по отчуждаване, строителни разрешения и т.н. Оставихме им всичко готово - просто трябваше да го придвижат. И пари им оставихме - те дръпнаха близо половин милиард, който незнайно къде потъна.

Администрацията в МРРБ е на много високо ниво - просто трябва да бъде ръководена добре. Явно назначените от Радев се провалят. И в паниката си да не му съсипят кандидат-президентската кампания, впрягат целия държавен апарат в нея. Жалко, потърпевши отново ще са българските граждани. Явно регионалното развитие не е приоритет в момента.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета