Кралев: През този месец никой, освен ГЕРБ, не води големия разговор за бъдещето на България

Градивното и позитивното, което сме направили за страната през годините, е в пъти повече от грешките

Oт фейсбук профила на Красен Кралев

Скъпи приятели, благодаря ви за стотиците разговори, за срещите, за идеите и предложенията, които споделихте с мен през този месец. Успях да обиколя десетки населени места, да говоря със стотици жители за нуждите и предизвикателствата на Русенска и Варненска област.

Единствено ние от ГЕРБ водихме през този месец кампания лице в лице с гражданите. Аз заставам с името и лицето си пред всеки един човек. Работил съм за развитието на спорта в България и се гордея с постигнатото. Само този, който не работи, той не греши. Но градивното и позитивното, което сме направили за страната през годините, е в пъти повече от грешките.

Срещу нас не стояха политически партии, а политически дружинки, финансирани от олигарси. През този месец никой, освен ГЕРБ, не води големия разговор за бъдещето на България.

В момента има опит за държавен преврат, организиран от Радев и засегнатите от спирането на контрабандата и точенето на държавата субекти. Но ние няма да позволим тези хора да превземат държавата. Вярвам, че с подкрепата на избирателите ще продължим про-европейския път на България.

Кампанията ми приключва тази вечер, но и утре ще продължа битката срещу служебното правителство на Радев, за да лъсне тяхната тотална некомпетентност и токсичност за всички сфери в държавата.

Готвят се да ни откраднат изборите, но превратът на зеления чорап няма да се получи.

Радев, сгъвай цирка и се махай!

Вярвам, че на 11 юли ще сложим край на това безумие и безвремие, което е превзело страната