Димитър Стоянов: Адски забавно е как Цветанов троши парите на Вълнев за тролски профили - bulgaria.utre.bg

Димитър Стоянов: Адски забавно е как Цветанов троши парите на Вълнев за тролски профили

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
27 февруари 2021, 13:09 | bulgariautre.bg

От профила във Фейсбук на Димитър Стоянов от Института за дясна политика

Ако не друго, то поне е адски забавно как Цветанов троши парите на Вълнев за новорегистрирани тролски профили, които да го хвалят под статии на „Капитал“.Коментари (11)

Потребител
Лек полъх
Бе квой тва тролове бе Митрелееййй. Какви са тези митични същества бе човеко. Вие от ГЕРБ да не сте били в Нарния?
27 февруари, 18:06 ч.
Потребител
Интересното
Ехаа, много интересна статия от 3 реда пълни глупости. Другия път поне си поиграйте да изкажете малко доводи, факти или не знам и аз. Как искате да ви повярваме на 3 реда гламави обвинения... Ама то туй Гербаджийска работа какво да очакваш от тях...
27 февруари, 18:01 ч.
Потребител
тцтццтцтцтц
Ти и партия ГЕРБ колко пари изпотрошихте и още искате да сте на власт и да взимате с пълни шепи. Алчни хора като вас, заедно с Бойко трябва да бъдете премахнати.
27 февруари, 18:01 ч.
Потребител
Гадове
Абе на вас някой като не ви е удобен и винаги намирате в кво да го обвините. Това е политиката на ГЕРБ от самото зараждане на партията. Освен мръсни игрички и да прибирате пари под масата друго явно не знаете. ОСТАКВА МУТРИ !!!
27 февруари, 17:57 ч.
Потребител
Казабланка
Ако искат и армия от дракони да си купят, само да свалят шефът ти от власт. На народа му писна да го крадете. Цялата партия сте дупедавци. Освен калпави магистрали друго не знаете да правите. Като ви харесват толкова много, напуснете парламента и станете магистрални феи.
27 февруари, 17:54 ч.
Потребител
Стоян
Този пък и той да си изкаже некомпетентното мнение... Не искаме да слушаме изказванията на корумпирани политици от ГЕРБ. Време е да си ходите вече. Тролове, мролове оставка за всички от ГЕРБ!!!
27 февруари, 17:51 ч.
Потребител
СвиркаВПантовка
Единствения с тролове в България е Бойко, стига моля ви дръжте се естествено! Също не ви ли писна да пускате платени статии и да пл'ет епо хората, въпросният Димитър Стоянов е просто един пингвин...
27 февруари, 17:51 ч.
Потребител
Комшията
То е много забавно и как гербаджиите харчите народни пари за да си купувате гласовете. По 50 лева парчето, и все още има глупаци които ви се връзват за тези смешни пари...
27 февруари, 17:49 ч.
Потребител
Опашат
Обсъждаш хората как били трошили пари, а ти на кой трошиш парите Стоянов? Естествено всеки знае отговора, Бойко ти плаща заплатата!!!
27 февруари, 17:48 ч.
Потребител
Чичака МъдоФака
Глупости на търкалета! Има хора, които явно ги харесват ... стига с глупостите на хора, които имат интереси в друга посока, ако ме разбирате!Цветанов и Вълнев са приятели и в момента са начело, на най-бързо развиващата се партия в историята на България! Всичко друго е платени статии и завист!
27 февруари, 17:48 ч.
Потребител
Брех
Колко интересно е Димитър Стоянов, как Бойко ти спонсорира института и то с народните пари! Не говори ти за другите, когато самия ти си корупционен
27 февруари, 17:46 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета