Георги Марков: Пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума!

От фейсбук страницата на Георги Марков

За първи път никоя партия не може да вземе 1 млн. гласа, ще има избори до дупка.

Приятели, Благодаря Ви за големия интерес към прогнозите ми, че в Пловдив ГЕРБ ще победи БСП с над 10%, а големият политически мач, от който ще зависи изходът на изборите, ще е в София.

Ето още една, за съжаление, малко тъжна прогноза: В тези 30 г. демокрация, на тези 10-ти юбилейни избори за обикновено Народно събрание, ЗА ПЪРВИ ПЪТ нито една партия няма да вземе дори 1 млн. гласа. Няма да гласуват и повече от половината от избирателите, което ще направи следващия парламент слабо представителен и изборите до дупка, които предрекох през 90-те години, ще се повторят отново. Само като спомен: на първите избори за обикновено Народно събрание на 13 октомври 1991 г. гласувалите бяха над 82%, а 39-те от СДС нанесохме първото поражение на БСП с 2 млн. гласа.

Сега едно предупреждение: пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума! За да не получите ТРЕТИЯ ПОЛ, ГЕЙ БРАКОВЕ, МИГРАНТИ И МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО в България, че бай Радан и Елена Йончева „извоюваха“ вече такова решение на Европарламента. Ще свалим гащи пред Северна Македония, ПАНТАЛОНИТЕ ИМ ВЕЧЕ СА РАЗКОПЧАНИ. Ще загубите мама и татко, кака и батко. Децата ни ще четат вместо Иван Вазов – Джордж Сорос и джендър идеологията. Няма кой да ни освободи от тази лудост! Спасителите свършиха! Бойко беше последният!