Мегз за Карбовски: Критикът на правителството си уговаряше срещи с президента и ме изнудваше за секс - bulgaria.utre.bg

Мегз за Карбовски: Критикът на правителството си уговаряше срещи с президента и ме изнудваше за секс

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
08 ноември 2020, 12:10 | bulgariautre.bg

Голяма война в уеб пространството се разразява между Миглена Каканашева - Мегз и Мартин Карбовски, пише LifeOnline.bg. Катализатор на случващото се е Нора Недкова. Плеймейтката възропта, че Мартин е излъчил пробен разговор с нея, който уж трябвало да послужи само за пред продуцентите.

Под поста на Нора се включи Мегз с пространен коментар, който по-късно оформи и като Фейсбук публикация в личния си профил. Там Миглена Каканашева разказва, как Мартин Карбовски я е изнудвал за секс, ако тя иска предаванията й да поживеят още малко в ефира.

Според Мегз Карбовски бил „вечно пиян и дрогиран“, а при тези си състояния разказвал как Николета и всички останали плеймейтки участвали в предаванията му са „плащали с духане за да са в ефир“.

За Мартин Карбовски Каканашева казва още – „човек, който всяка седмица говори от национален ефир да морал - е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран“.

С това обаче разкритията не свършват – Мегз повдига завесата и за „любовта“ между журналиста и президента:

"Лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава.“.

Постовете на двете известни жени събраха лавина от коментари, някои им се подиграваха, други ги подкрепяха и поздравяваха за смелостта да разкажат.

Единственият коментар от Мартин засега е под поста на Нора Недкова:

„Просто Нора, която непрестанно се притеснява за имиджа си, пропада все повече в истерията да покаже блясък и интелект едновременно. Усмихни се, Нора, няма да те снима никой вече по сериозни теми (дори на шега). Най-много да те поканят в Пресечна точка.“

МултимедияКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета