Безработицата тресна и д-р Енчев - bulgaria.utre.bg

Безработицата тресна и д-р Енчев

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
07 април 2020, 09:00 | Lifeonline.bg
  • Хирургът губи по 300 бона на месец!

Операциите в клиниката му бяха прекратени още при обявяване на карантината

Доктор Енчев е сериозно притеснен за личните си финанси. Докато демонстрира загриженост за общественото здраве и призова хората да си седят вкъщи, пластичният хирург е останал без работа.

Още преди седмици той обяви, че поставя клиниката си под карантина. С тази стъпка изворът на приходите му рязко пресъхна.

Говори се, че хирургът губел по около 300 000 лева на месец.

Доскоро доктор Ангел Енчев с право бе поставян в списъците на най-богатите лекари в страната. Благодарение на суетните си пациенти, които се редят на опашки пред кабинета му, за да се разкрасяват, той инкасира обороти в рамките на над 3,5 милиона за година, твърдят запознати.

Освен това имал странични източници на средства, които допълват и без това солидното му състояние, пише Уикенд. Потокът от приходи секнал преди няколко седмици, когато в България се заговори за коронавирус и бе въведено извънредно положение.

“Ние, д-р Ангел Енчев и екипът на клиника “Симетрия” избираме да прекратим извършването на планирани оперативни интервенции и манипулации не само за да запазим здравето и живота на нашите пациенти, но и на онези, които ще имат нужда от медикаменти, медицински консумативи и лични предпазни средства”. Това обяви пластичният хирург малко след въвеждането на извънредното положение в страната.

И хлопна кепенците. Мерките ще му струват цяло състояние, особено ако карантината се проточи до лятото, каквито са прогнозите.

 

Източник: Liifeonline.bg

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета