Ами сега?! Какво ще правим сега, другари? Вече ИМАТ снимка! - bulgaria.utre.bg

Ами сега?! Какво ще правим сега, другари? Вече ИМАТ снимка!

От блогa на
Bulgariautre.bg
Bulgariautre.bg
Всичко от автора
26 септември 2018, 20:33 | България утре
  • Снимка:
    Фейсбук

Коментарът е от Фейсбук профила на Петьо П. Блъсков*

"Ами сега?! Какво ще правим сега, другари? Вече ИМАТ снимка!

Хубава, ясна, официална!

Онзи ден всички бяхте убедени, че с кьопавата снимка на вождовете държавата свършва. Идеше края и на управлението и на Борисов и на всички около него, абе изобщо край!

Усмихнете се сега! Вдигнете високо глави! Кризата е овладяна.

Снимката е отлична, държавата вече е в цветущо състояние чуват се фанфари и ангелски хор в далечината. С такава снимка Борисов е непоклатим още 100 години.

Може да се поздравите с изливането на тонове помия по адрес на първия фотос и по този начин придавайки 1000 пъти повече значимост на втория!"

 

МултимедияКоментари (2)

Потребител
Боко Мазника от БРЕГ
Смешникът Бойко Борисов е идол на неграмотните български граждани. Целта е постигната – неграмотните български граждани гласуват за Бойко Борисов и ГЕРБ??? Правителството на Борисов докара най-много беднотия, несправедливост и доведе до тотална разруха, глад, [ още... ]
14 февруари, 14:25 ч.
Потребител
муспи
Обърнете внимание! - от тримата ББ е най нисък, джудже! Дъщерята е девствена, а и Трамп не крие че е девствен. - То, и аз съм девствен, щом така и ние така - казал ББ. - Папа, да му пуснем няколко стотин милиарда на този симпатяга? - Натаняху му предлагал, но се държал като девствен, [ още... ]
27 септември, 01:20 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета